De nieuwe Honda Civic

De nieuwe Honda Civic (2017) biedt het allemaal; Sportiviteit, comfort, plezier en ruimte. Als Honda Civic liefhebber, of toekomstig liefhebber, nodigen wij je uit om de Honda Civic te ervaren. In de maanden april en mei staat hij voor je klaar om uitgebreid getest te worden, dus kom, kijk én rijd! En het mooie van de nieuwe Honda Civic? Je rijdt hem al vanaf 24.700 euro. Een ongekende prijs voor deze overcomplete, sportieve en comfortabele auto! De 4-deurs Honda Civic is leverbaar vanaf medio juni….

Dieselmotor einde van het jaar

De nieuwe Honda Civic wordt geleverd met twee benzinemotoren. Een 129 pk sterke 1.0, en een 1.5 met 182 pk. Beide benzinemotoren zijn te bestellen in combinatie met een automaat. Later dit jaar verwacht men de dieselversie. Onze adviseurs vertellen je er graag meer over.

Hatchback en sedan!

De nieuwe Honda Civic is momenteel leverbaar als hatchback én sedan. De sedan wordt geleverd met een 1.5 i-VTEC motor met 182pk.

Beide Civics zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Het gamma start met de Comfort, vervolgens de Elegance en als hoogste uitvoering de Executive. Alle uitvoeringen zijn optioneel leverbaar met een CVT automatische versnellingsbak. Voor de zakelijke rijders; alle auto’s hebben een bijtelling van 22%.

  • Rijklaarprijs nieuwe Honda Civic Hatchback: € 24.700
  • Rijklaarprijs nieuwe  Honda Civic Sedan: € 32.620

Meer informatie over de nieuwe Honda Civic? Download de brochure of neem een kijkje in de prijslijst.


Proefrit aanvragen

Benieuwd naar de rijeigenschappen van de nieuwe Honda Civic? Of wil je hem eens in het echt zien?

Laat je naam en telefoonnummer achter via onderstaand formulier en wij nemen zsm contact met je op om een afspraak te maken.