Nu in de showroom: Mazda CX-5 (2017)

Na het ongekende succes van de vorige Mazda CX-5 heeft Mazda onlangs, tijdens de Autosalon van Genève, de nieuwe Mazda CX-5 aangekondigd. Per heden staat de nieuwe Mazda CX-5 ook in onze showroom in Purmerend, klaar voor een proefrit. Een unieke, krachtige wagen met een modern design, zonder in te moeten leveren op het gebied van comfort.

De nieuwe Mazda CX-5

De Mazda CX-5 zet opnieuw de toon met een krachtig design en onvergelijkbare rijeigenschappen. Het vernieuwde uiterlijk laat zien hoe de details van het KODO Design het verschil kunnen maken. De uitzonderlijke afwerking en vormgeving van het interieur zetten een nieuwe standaard van comfort.

Kracht en rijplezier

De combinatie van kracht en efficiëntie is mogelijk dankzij Mazda’s geavanceerde SKYACTIV Technology die nog verder is uitgewerkt, waardoor de rijbeleving nog intenser is. Ook de nieuwe Mazda CX-5 is uitgerust met het revolutionaire G-Vectoring Control, waardoor je nog meer controle hebt.

Mens en machine één

Het vernieuwde interieur kan zich meten met de besten en is compleet gericht op de bestuurder. Niet om deze buiten spel te zetten, maar juist om het rijden ten volste te ervaren. Natuurlijk blijf je verbonden met de buitenwereld met MZD Connect, een geïntegreerd systeem voor communicatie en navigatie.


Proefrit aanvragen

Benieuwd naar de rijeigenschappen van de nieuwe Mazda CX-5? Of wil je hem eens in het echt zien?

Laat je naam en telefoonnummer achter via onderstaand formulier en wij nemen zsm contact met je op om een afspraak te maken.