Automerken

Drie automerken onder één dak bij Adrie Jonk.

Bij de Adrie Jonk Groep kunt u terecht voor vrijwel alles dat heeft te maken met mobiliteit. Of het nu gaat om verkoop, onderhoud, verhuur, (ruit-)reparatie, E-Bikes, noem het maar op….. Adrie Jonk heeft het.

De Adrie Jonk Groep is officieel dealer van drie automerken: Honda, Mazda en SEAT.

honda

mazda

SEAT

Honda

Het merk Honda is in 1948 opgericht door de Japanse ingenieur Soichiro Honda. Bij het grote publiek is Honda vooral bekend van de motorfiets- en automobieldivisie. Maar Honda produceert nog veel meer. In de video is dat goed te zien. Liefhebbers denken bij het merk Honda met name aan de technische hoogstandjes (VTEC, Double Wishbone, IMA) en sportieve hoogtepunten (F1 McLaren, WTCC). Bij de Adrie Jonk Groep kunt u terecht voor alle automodellen zoals de Jazz, de Civic, de HR-V en de CR-V.

Wilt u meer weten over Honda? Ga dan snel verder naar de Honda modellen pagina.

honda-auto

Mazda

Het merk Mazda is omstreeks 1920 opgericht in Japan door Jujiro Matsuda. In 1931 is het bedrijf omgedoopt tot Mazda. De eerste personenauto’s kwamen echter pas in 1960 op de markt. Een aantal bijzondere wapenfeiten sindsdien zijn het winnen van de 24 uur van Le Mans (Frankrijk), de bijzondere rotatie-/wankelmotoren en meer recent de zuinige Skyactiv technologie. Bij de Adrie Jonk Groep kunt u terecht voor alle modellen zoals de 2, de 3, de 6, de CX-3, de CX-5 en de MX-5.

Wilt u meer weten over Mazda? Ga dan snel verder naar de Mazda modellen pagina.

mazda-auto

SEAT

Het merk SEAT is Spaans en bestaat sinds 1950. SEAT is een afkorting voor “Sociedad Española de Automóviles de Turismo”. In 1986 nam Volkswagen een meerderheidsbelang in SEAT en in 1990 was het merk volledig ingelijfd. Vanaf dat moment heeft SEAT een ongekende groei doorgemaakt. Tegenwoordig is het merk SEAT de sportieve tak binnen de Volkswagen groep met modellen als de Mii, de Ibiza, de Toledo, de Leon en de Alhambra.

Wilt u meer weten over SEAT? Ga dan snel verder naar de SEAT modellen pagina.

SEAT-auto