Honda

Weten wat wij als Honda Dealer allemaal doen? Bekijk onze Honda Dealer pagina. Wilt u meer weten over de Honda Modellen, of een kijkje nemen in het Honda museum, scroll dan verder op deze pagina.Het Honda modellen overzicht

Honda Jazz

Compacte buitenmaten gecombineerd met een opvallend ruim en goed doordacht interieur; de Honda Jazz zal u verbazen. Deze stoere mini-MPV wordt aangedreven door een zuinige en milieuvriendelijke i-VTEC benzinemotor. De Jazz is verkrijgbaar met de nieuwste (veiligheids-)technieken en ook zijn de veelgeprezen Magic Seats achterin standaard aanwezig.

De nieuwe Honda Civic 5-deurs

De Civic hatchback is al decennia lang de sportieve middenklasser. De tiende generatie is volledig hertekend en ontworpen met u in gedachten. Hij biedt meer ruimte, is één van de veiligste in zijn klasse. De Civic belichaamt perfect waar Honda voor staat: onze neus voor innovatie en technische excellentie, gekoppeld aan een sportief karakter en een unieke rijervaring met de nieuwe 1.0i-VTEC (129 pk) en 1.5i-VTEC (182 pk) Turbo motoren, de Civic lijn biedt altijd uitkomst.
Klik snel verder voor het volledige Honda Civic 5-deurs overzicht.

Honda Civic 4-deurs

Deze elegante Civic sedan biedt al het goeds van de 5-deurs Civic maar met de look van een limousine. Standaard voorzien van de nieuwe 1.5i-VTEC (182 pk) Turbo motor en leverbaar in schakel- en automaat versie. Meer weten? Bekijk dan hier de brochure en prijslijst.

Honda HR-V

High Recreational Vehicle (HR-V) is wat we noemen een compacte crossover. De combinatie van bescheiden buitenmaten, veel interieurruimte, een lekker hoge instap en een inspirerend ontwerp maken deze auto waarin je gezien mag worden! Voor de aandrijving wordt de nieuwste generatie motoren met Earth Dreams technologie geleverd. De allernieuwste veiligheidsassistenten en luxe zaken zoals Honda CONNECT zijn allemaal beschikbaar. Bekijk alle informatie over deze auto op de Honda HR-V pagina.

Honda CR-V

Compact Recreational Vehicle (CR-V) is een ongekend veelzijdig voertuig. De auto heeft een voornaam voorkomen waar de zakelijke rijder blij mee zal zijn. Echter, lekker met het hele gezin op wintersport gaan is iets waar deze SUV zich ook heel goed voor leent. Luxe afwerking, slimme details, zowel 2WD als 4WD, benzine en diesel, manuele en automatische transmissie, alles is mogelijk. Het CR-V leveringsprogramma sluit bij iedereen aan. Klik snel verder voor meer informatie over de Honda CR-V.

2.1 Honda Ridgeline

Speciale modellen

Op speciaal verzoek levert Autobedrijf Adrie Jonk zo nu en dan bijzondere Honda’s die niet via de officiële kanalen in Europa worden geleverd. Denk daarbij aan modellen zoals de Odyssey MPV, de Ridgeline pick-up of de CR-Z Hybrid met supercharger (mechanische compressor) uit Noord Amerika. Maar ook een model van Acura (het luxemerk van Honda) kunnen we desgewenst voor u importeren. Vergis u niet, hou rekening met een levertijd van minimaal 6 maanden en gemiddeld een verdrievoudiging (!) van de Amerikaanse ($) dollarprijs. Maar dan heeft u ook wat! Wilt u meer informatie over een non-EU model, neem dan contact op met onze afdeling verkoop.

Honda museum

Neem hieronder een kijkje in het museum in Japan. Rechts in beeld kiest u de gewenste etage (1-3).