AutoWaspark Adrie Jonk Purmerend

Uw auto altijd in topconditie bij AutoWaspark Adrie Jonk Purmerend

autowasparkBij AutoWaspark Adrie Jonk Purmerend kunt u terecht voor alles rondom het schoonmaken van uw auto. Enige tijd geleden zijn de wasstraten geheel vernieuwd, laat uw auto wassen, dan zult u het merken.

Daarnaast kunt u in onze shop terecht voor allerhande middelen om uw auto te reinigen en in nieuwstaat te houden. U kunt er ook voor kiezen om uw auto door onze medewerkers onder handen te laten nemen. Bijvoorbeeld een uitgebreide poetsbeurt of een VIP-behandeling.

Openingstijden waspark:
08:00 – 17:30 ma-vr
08:00 – 17:00 za

Autowassen

autowassenBij AutoWaspark Adrie Jonk Purmerend kunt u uw auto laten wassen in een van de nieuwe roll-over wasstraten. AutoWaspark Adrie Jonk Purmerend recycled en reinigt al het gebruikte water in de wasstraten en gebruikt alleen biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Op deze manier kunnen wij het waterverbruik sterk terugdringen en ontzien wij zoveel mogelijk het milieu.

Roll-over autowasstraatautowasstraat

In de autowasstraat kunt u rekenen op een uitgebreide en zorgvuldige wasbeurt voor uw auto. Dankzij de unieke borstels behoren krassen door het wassen tot het verleden. Voor het beste resultaat zullen onze medewerkers uw auto altijd voorreinigen: de velgen worden schoongemaakt en hardnekkig vuil wordt voorbehandeld.

U hebt de keuze uit een ruim aanbod programma’s: van een eenvoudige wasbeurt tot een uitgebreide wasbeurt met een speciale duurzame waslaag. U heeft ook de keuze uit twee verschillende wasstraten, de eerste maakt gebruik van standaard wasmiddelen en e tweede maakt gebruik van speciale quickshine-schoonmaakmiddelen die een langdurige en zeer diepe glans garanderen.

AVJT log

Prijslijst wasstraat

autowaspark-prijslijst-9-12-2016

Alle aandacht voor uw auto: V.I.P. behandeling

vipbehandelingDe V.I.P. behandeling is een uitgebreide schoonmaakbeurt voor uw auto. Allereerst wordt uw auto gewassen met het meest uitgebreide wasprogramma in de wasstraat. Vervolgens wordt uw auto geheel na gedroogd en worden de ramen van binnen en buiten schoongemaakt.

Aan de binnenkant wordt de auto geheel gestofzuigd en worden de kunststofdelen afgenomen. Dankzij de V.I.P. behandeling ziet uw auto er van binnen en buiten weer piekfijn uit. Een V.I.P. behandeling kost € 45,00 inclusief BTW.

Interieur

interieurBij AutoWaspark Adrie Jonk Purmerend kunt u ook terecht voor het reinigen van het interieur van uw auto. Bijvoorbeeld wanneer u vlekken in uw bekleding hebt, of wanneer uw lederen interieur aan een opfrisbeurt toe is.

Reinigen bekleding

Door shampoorellen kunt u een enkele stoel of uw gehele bekleding grondig laten reinigen. Ongewenste geurtjes, vlekken door eten of drinken of aanslag door sigarettenrook worden op deze manier verwijderd. Na het shampoorellen wordt het interieur ingespoten met een speciale UTP-vloeistof die de bekleding vuilafstotend maakt. Hierdoor kunt u langer genieten van een schoon en fris interieur.

Prijzen (inclusief BTW)

 

Shampoorellen (per stoel) inclusief UTP-behandeling € 20,-
Shampoorellen gehele interieur (5 zitplaatsen) inclusief UTP-behandeling € 60,-

Behandelen lederen bekleding

Met een speciaal middel wordt uw volledige lederen interieur behandeld. Hierdoor komt de originele kleur weer naar boven en zorgt u dat uw leer weer flexibel en soepel wordt waardoor uitdroging wordt voorkomen.

Duurzame bescherming voor uw interieur: UTP behandeling

Bij deze behandeling wordt uw bekleding intensief behandeld met Waxoyl UTP bekledingsbeschermer. Dankzij de een Waxoyl UTP bekledingsbeschermer kunnen geen hardnekkige vlekken meer ontstaan door bijvoorbeeld modder, snoep, etenswaren of dranken.

Dankzij de vocht- en vuilafstotende eigenschappen van Waxoyl UTP is het reinigen van het interieur voortaan heel eenvoudig. Stofzuigen of een mild reinigingsmiddel is voldoende om uw bekleding in topconditie te houden.

Belangrijke voordelen van Waxoyl UTP

  • uw bekleding blijft gegarandeerd 2 tot 3 maal langer ‘showroom-fris’;
  • u bespaart tijd en geld op het reinigen van uw interieur;
  • uw auto blijft jong en fris waardoor een hogere (inruil- of verkoopwaarde) wordt behouden.

 

Prijzen (inclusief BTW)
UTP-behandeling gehele interieur € 60,-

Exterieur

ExterieurVoor het poetsen van uw auto kunt u ook terecht bij AutoWaspark Adrie Jonk Purmerend. Dit kan variëren van het volledig reconditioneren van uw auto tot het polijsten van beschadigde of faal geworden lak.

Prijzen (inclusief BTW)

Reconditioneren, bestaande uit auto wassen en drogen, geheel poetsen en in de was zetten, interieur geheel schoonmaken en ramen reinigen binnen en buiten € 159,00
Meerprijs polijsten in verband met krassen € 90,00
Meerprijs shampoorellen interieur € 50,00
Motorreinigen, bestaande uit het reinigen van de motor en het motorcompartiment en het behandelen van de motor(ruimte) met ‘motoplast’ € 30,00
Polijsten (verwijderen van (lichte) krassen en ophalen van oorspronkelijke glans en lakkleur), gehele auto € 140,00
Polijsten (verwijderen van (lichte) krassen en ophalen van oorspronkelijke glans en lakkleur), per carrosseriedeel € 30,00

Lakverzegeling: Waxoyl behandeling

De laklaag van uw auto krijgt met Waxoyl 100 Plus een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld UV-straling, zure regen, vogelpoep, strooizout en luchtverontreiniging.

Dankzij een nauwkeurige behandeling met Waxoyl 100 Plus ontstaat een grondige lakverzegeling die garandeert dat het exterieur van uw autolak zijn diepe glans behoudt. Voor een blijvend jong uiterlijk hoeft u dan niet meer te poetsen, maar slechts uw auto af en toe te wassen.

Belangrijke voordelen van Waxoyl 100 Plus:

  • uw autolak behoudt gegarandeerd gedurende drie jaar zijn diepe glans;
  • uw lak behoudt zijn kleur dankzij het krachtige UV-filter;
  • u bespaart tijd en geld op het reinigen van uw exterieur;
  • uw auto blijft jong waardoor een hogere (inruil- of verkoopwaarde) wordt behouden.
Prijzen inclusief BTW
Auto’s jonger dan drie maanden
Waxoyl Behandeling inclusief drie jaar garantie € 169,-
Waxoyl Behandeling inclusief drie jaar garantie en UTP-interieurbehandeling € 214,-
Auto’s ouder dan drie maanden
Waxoyl Behandeling inclusief 18 maanden garantie € 220,-
Waxoyl Behandeling inclusief 18 maanden garantie en UTP-interieurbehandeling € 265,-

 

autowaspark