Bandenservice

Autobedrijf Adrie Jonk levert alle merken en maten banden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw banden set meteen na het wisselen te laten opslaan tegen een scherp tarief.

Tarieven verwisselen banden en opslag

Verwisselen banden (band en velg-set): € 39,95,-
Verwisselen banden met behoud van bestaande velgen (banden opnieuw omleggen): € 85,-
Opslag banden en velgen gedurende één seizoen: € 40,-

De bovenstaande tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Wilt u meer informatie over winterbanden of een afspraak maken om uw banden te verwisselen? Neem dan contact op met onze receptie via telefoonnummer 0299 – 46 99 00 of door online het formulier in te vullen op de contactpagina. U bent natuurlijk ook van harte welkom om persoonlijk bij ons langs te komen!

Winterbanden

Wist u dat winterbanden al bij 7 graden Celsius meer grip hebben dan zomerbanden? Dit geldt echt niet alleen op sneeuw, want ook op nat wegdek (wat regelmatig in Nederland voorkomt) zijn winterbanden veel veiliger. Dit komt omdat winterbanden uit een andere rubbersamenstelling zijn opgetrokken dan zomerbanden, daarnaast hebben ze een ander profiel. Samen zorgt dit voor meer grip en kunt u dus veiliger de weg op!

Autobedrijf Adrie Jonk adviseert u daarom om voor winterbanden te kiezen, zodra de temperaturen zakken. Gaat u te wintersporten? Houd er dan rekening mee dat de meeste wintersportlanden winterbanden verplicht stellen. Zodra de temperaturen weer stijgen, adviseren we zo snel mogelijk om de banden om te wisselen voor de zomer exemplaren. De winterbanden hebben dan namelijk minder grip en dat kan tot gevaarlijke situaties leiden.

BANDENWISSEL INPLANNEN

Plan gemakkelijk een afspraak in.

HomeBandenservice