E-Bikes bij Adrie Jonk

A3J E-Bikes update

In het huidige straatbeeld zien we steeds vaker electrische fietsen (en fietsen met trapondersteuning). En die E-Bikes worden niet alleen maar gebruikt door senioren! Een steeds bredere groep mensen ziet de voordelen in van de electrische fiets. Want een electrische fiets is veel meer dan alleen geschikt voor het weekend. Omdat de fietser zich op een E-Bike veel gemakkelijker en sneller van A naar B kan verplaatsen komt hij of zij niet meer bezweet aan op bijvoorbeeld het kantoor of bij een afspraak. Ook vormen de wat langere afstanden dankzij de electrische ondersteuning geen bezwaar meer.

e bikes

Bekijk hier de actuele E-Bike acties van Adrie Jonk

Uitgebreid assortiment E-Bikes

Adrie Jonk is het adres voor een uitgebreid aanbod E-Bikes en accessoires. Bij ons kunt u terecht voor de modellen van het merk QWIC. Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over de E-Bikes bij Adrie Jonk en natuurlijk kunt u ook proefrijden met de allernieuwste modellen.

Telefoon: 0299 – 46 99 00
E-mail: verkoop@adriejonk.nl

 

Kijk ook eens op Plusonline.nl om een onafhankelijke fietstest te bekijken.

 


E-Bike accessoires

Natuurlijk kunt u behalve voor de aanschaf en het onderhoud van E-Bikes ook bij Adrie Jonk terecht voor accessoires. Denk daarbij aan zaken als kinderzitjes, sloten in alle soorten en maten, navigatie-/telefoonhouders, (sterkere) accu’s, fietspompen, diverse tassen en manden, enzovoorts. En om meteen op dat laatste punt terug te komen; u kunt nu meteen al bladeren door het uitgebreide assortiment fietstassen.

E-Bike verzekering

Natuurlijk wilt u dat uw E-Bike ook goed is verzekerd. Adrie Jonk kan dat snel en eenvoudig voor u verzorgen. U heeft de keuze uit een verzekeringsduur van 36 of 60 maanden en betaalt daarvoor een eenmalige premie. Verder heeft u de keuze uit een diefstalverzekering of een cascoverzekering (inclusief diefstal). Desgewenst kunt u aan die laatste optie ook een garantiedekking toevoegen. In de prijslijst staan alle tarieven helder voor u op een rij. Tenslotte heeft u – indien u kiest voor de cascoverzekering – voor de duur van de looptijd recht op gratis hulp bij pech.