Nu vanaf
€ 45.290,-
Private lease
€ 599,-

CR-V Hybrid

Twintig jaar ervaring in de ontwikkeling van hybrides resulteerde in een intelligente aandrijving voor de gloednieuwe CR-V die een verrijkende rijervaring biedt. De auto heeft een 2.0 liter Atkinson-benzinemotor en twee elektrische motoren, een elektrische aandrijfmotor en een elektrische generator, voor optimale prestaties in benzinemodus of in elektrische of hybride modus. De CR-V gebruikt geen conventionele transmissie, maar is uitgerust met een enkele, vaste versnelling, om de bestuurder een soepel gevoel van vermogen en vertrouwen te geven: dit is een hybride die u kunt voelen.

Onderscheidende lijnen

De vijfde generatie Honda CR-V heeft een onderscheidend ontwerp: een strakke eenvoud die ontworpen is om zowel stijlvol als functioneel te zijn. Met dit ontwerp wordt onder andere de luchtstroom onder het carrosserie beperkt, wat het brandstofverbruik verlaagt, de luchtweerstand minimaliseert en de geluidsproductie beperkt. Los van de functionele overwegingen, zorgt dit ontwerp er ook voor dat de Honda CR-V Hybrid overal opvalt.

Topscore voor veiligheid

Onze nieuwe CR-V heeft het maximumaantal van vijf sterren gekregen in de meest recente veiligheidstests van Euro NCAP.

Ons engagement voor veiligheid ligt aan de basis van alles wat wij doen. Een veilige auto is net zo belangrijk als uw enthousiasme tijdens het rijden. Het innovatieve design van de nieuwe CR-V biedt de meest uitgebreide combinatie van veiligheidstechnologieën in zijn klasse en wordt aangevuld met Honda Sensing, een suite van technologieën voor actieve veiligheid en bestuurdersassistentie.

Meer informatie over de CR-V Hybrid

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Honda CR-V Hyrbid? Neem contact op met onze verkoopafdeling, zodat zij al uw vragen kunnen beantwoorden. Mail naar verkoop@adriejonk.nl of bel naar telefoonnummer 0299 – 46 99 00.

Prijslijst Brochure
HomeHondaModellenCR-V Hybrid