Nu vanaf
€ 35.330,-
Private lease
€ 499,-

E

ZUIVER ELEKTRISCH PUUR DESIGN

De volledig nieuwe, volledig elektrische Honda e is een geslaagde combinatie van dynamische prestaties, verfijnd comfort en geavanceerde technologie. Hij is geen prototype, maar een droom die werkelijkheid wordt. De Honda e werd gemaakt voor het leven in de stad. Hij is wendbaar en pittig, eenvoudig maar gesofistikeerd, en compact en ruim tegelijkertijd. Hij biedt bovendien massa’s puur rijplezier. Uiteraard zonder uitstoot.

UW RUIMTE

Een rustgevend en overzichtelijk interieur met ontspannende kleuren en hoogwaardige materialen. Ontwikkeld voor een maximum aan ruimte, licht, en compleet comfort. Het digitale dashboard over de volledige breedte houdt u op de hoogte, entertaint en verbindt u met alles wat u leuk vindt. Het biedt u op een intuïtieve manier de controle over een reeks intelligente apps en services.

De schermen van het digitale dashboard over de volledige breedte kunnen bovendien gepersonaliseerd worden. Dus waar u ook bent, u bevindt zich altijd in uw eigen persoonlijke ruimte.

ECHT RIJPLEZIER

Elektriciteit is de perfecte energie voor de stad, met een vermogen van 154 pk en een koppel van 315 Nm (Advance versie) en dus vlotte acceleraties, zonder dat er geschakeld moet worden. De vrijwel perfecte gewichtsverdeling van 50% vooraan/50% achteraan, de onafhankelijke ophanging en het lage zwaartepunt maken de rijervaring responsief en wendbaar. De Honda e focust op comfortabel en ontspannen rijden. Maar voor wie het extra opwindend mag, is er de Sport-modus, met snellere acceleraties.

Dankzij de Single Pedal Control versnelt en vertraagt u bovendien met maar één pedaal. Gewoon het pedaal indrukken om op te trekken en loslaten om te remmen. Simpel. Maar er is ook een rempedaal.

Met een draaicirkel van slechts 8,6 meter is de Honda e zeer manoeuvreerbaar in de stad. De “handenvrije” Honda Parking Pilot helpt u daarnaast in de krapste parkeerplaatsen te parkeren.

PLUG-IN POWER

De Honda e heeft een rijbereik tot 220 km, wat ruim voldoende is voor dagelijks stadsgebruik. De verbinding met het elektriciteitsnet gebeurt via een handig oplaadpunt onder de motorkap. Een led-indicator geeft het laadniveau van de batterij goed zichtbaar aan. Met een snellader* laadt u de batterij tot 80% op in 30 minuten – dus sneller dan u een smartphone oplaadt.

Meer informatie over de E

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Honda E? Neem contact op met onze verkoopafdeling, zodat zij al uw vragen kunnen beantwoorden. Mail naar verkoop@adriejonk.nl of bel naar telefoonnummer 0299 – 46 99 00.

Prijslijst Brochure
Technische specificaties
HomeHondaModellenE