Nu vanaf
€ 24.945,-
Private lease
€ 399,-

Jazz Hybrid

Het gloednieuwe Jazz-gamma is er, met een verfijnd e:HEV hybride motor en dynamische, moderne looks. Hij is ruim vanbinnen en compact vanbuiten, en dus echt de complete, slimme auto. Kies tussen de verfijnd en stijlvolle Jazz hatchback of de nieuwe sportieve Jazz Crosstar met zijn SUV-design en uit een selectie nieuwe carrosseriekleuren, waaronder two-tone opties.

De Jazz wisselt naadloos af tussen de drie rijmodi: Elektrische aandrijving, hybride aandrijving en motoraandrijving volgens de omstandigheden, waardoor hoge prestaties op de meest efficiënte manier worden geleverd. U hoeft enkel in te stappen, op start duwen en vertrekken!

De geheel nieuwe Jazz

De nieuwe Jazz serie is ontworpen met een strak, naadloos profiel dat aërodynamisch efficiënt en moeiteloos stijlvol is. Elk detail geeft de Jazz een slimme, eigentijdse uitstraling en een unieke persoonlijkheid.

Het leven is beter wanneer u zich verbonden voelt. Het volledig nieuwe Jazz-gamma gebruikt de allernieuwste technologie om u met uw wereld te verbinden. Uiteraard is de digitale DAB-radio inbegrepen om u de ruimste keuze aan zenders te bieden, terwijl het nieuwe 9″-touchscreen een display in vertrouwde smartphonestijl en gebruiksgemak biedt met Android Auto en Apple CarPlay*. U kunt zelfs op afstand verbinding maken met uw Jazz via onze My Honda+-app, waarmee u de auto op afstand kunt vergrendelen of ontgrendelen en bestemmingen naar het navigatiesysteem kunt sturen.

De spraakgestuurde Honda Personal Assistant kan een normaal gesprek met u voeren, en maakt gebruik van contextueel begrip om te leren hoe hij relevante aanbevelingen kan doen. Dus als u het weerbericht wil nakijken, uw favoriete muziek of restaurant wil vinden, staat het altijd tot uw dienst.

Crosstar

Nieuw in het gamma is de Jazz Crosstar. Hij werd ontwikkeld met het oog op een dynamische, actieve levensstijl en heeft een stoere, gespierde stijl met een opvallende grille, gestroomlijnde geïntegreerde dakrails en een verhoogde rijhoogte voor een gemakkelijkere toegang en een uitstekend zicht op de weg.

De beschermende carrosseriesierlijsten en de opties voor een opvallend tweekleurig exterieur zorgen ervoor dat u er altijd goed uitziet aan de buitenkant, terwijl de waterafstotende bekleding de binnenkant beschermt tegen wat het leven hem ook voorschotelt.

e:HEV-technologie

Onze geavanceerde e:HEV Hybrid-technologie combineert moeiteloze rijprestaties met een indrukwekkend laag verbruik. Deze technologie werd ontworpen met het oog op een responsief, soepel en efficiënt rijgevoel in alle omstandigheden. De speciaal ontwikkelde elektromotor levert een enorm koppel van 253 Nm om u op weg te helpen en is gekoppeld aan een levendige 97 pk sterke benzinemotor om uw rijbehoeften te ondersteunen. In de nieuwe Jazz raakt de voorraad rijplezier nooit uitgeput.

De e:HEV-technologie is slim, omdat ze voortdurend de prestaties en zuinigheid van uw Jazz controleert om de meest geschikte krachtbron te bepalen. Vervolgens levert hij de optimale energie soepel en naadloos door automatisch over te schakelen tussen drie rijmodi: benzinemotor, hybride aandrijving en een zuiver elektrische EV.

Leefruimte

Het interieur van de nieuwe Jazz en Jazz Crosstar is prachtig eenvoudig en ongelooflijk comfortabel, met zacht aanvoelende materialen en heldere displays. Met een nieuw digitaal 7″-scherm voor de bestuurder en een 9″-touchscreen van Honda CONNECT kunt u essentiële informatie snel en gemakkelijk bekijken.

Het opmerkelijke gevoel van ruimte wordt benadrukt door het slanke dashboard met ergonomisch ontworpen bedieningselementen en een breed, ongehinderd zicht op de weg.

Wat u ook in uw leven past, het past ook in de nieuwe Jazz en Jazz Crosstar. Onze ingenieuze Magic Seats geven u de veelzijdigheid die u wilt, precies wanneer u die nodig hebt.

De achterstoelen kunnen in één eenvoudige beweging op verschillende manieren worden geconfigureerd, zodat u bijna alles kunt vervoeren, van surfplanken tot kleine bomen. Ze kunnen worden neergeklapt tot aan de vloer voor extra laadruimte, of opgeklapt, zodat u kunt genieten van de volledige hoogte van de wagen, van vloer tot plafond.

Prijslijst Brochure
Technische specificaties
HomeHondaModellenJazz Hybrid