HONDA ONTHULT VOLGENDE GENERATIE CIVIC VIJFDEURS 29 juni 2021

All-New Civic e:HEV

  • Honda onthult eerste afbeelding van de volgende generatie van zijn toonaangevende hatchback
  • Civic is het nieuwste model dat standaard is uitgerust met Honda’s e:HEV-aandrijflijn
  • Voor Europese klanten beschikbaar vanaf herfst 2022
  • Behaalt doelstelling voor alle Europese reguliere modellen om tegen eind 2022 geëlektrificeerde aandrijflijnen te hebben

 

Honda heeft de eerste afbeeldingen vrijgegeven van de gloednieuwe Civic vijfdeurs, de 11e generatie van de toonaangevende hatchback van het merk.

Civic blijft voor Honda het kernmodel in Europa en de nieuwste generatie bouwt voort op bijna 50 jaar erfgoed en levert de bruikbaarheid, het comfort en de visuele aantrekkingskracht waar het model bekend om staat.

De gloednieuwe Civic is exclusief als hybride beschikbaar en wordt het nieuwste model met de geavanceerde e:HEV-aandrijflijn (Hybrid Electric Vehicle). Hiermee behaalt Honda zijn doelstelling dat alle Europese reguliere modellen tegen 2022 geëlektrificeerde aandrijflijnen moeten hebben.

De alom geprezen hybride aandrijflijn, nu al beschikbaar in de onlangs gelanceerde Jazz en Jazz Crosstar, de 2020 CR-V en de gloednieuwe HR-V die later dit jaar in de verkoop gaat, zal nieuwe Civic-eigenaren de perfecte mix bieden van rijplezier en efficiëntie.

 

Sinds de lancering in 1972 is de Civic goed ontvangen door klanten over de hele wereld, met meer dan 27 miljoen verkochte units in 170 landen. De gloednieuwe Civic e:HEV zal dit succes voortzetten en zal vanaf de herfst van 2022 in Europa beschikbaar zijn.

HomeHondaNieuwsHONDA ONTHULT VOLGENDE GENERATIE CIVIC VIJFDEURS