Honda
Auto's waar u vrolijk van wordt.

Over Ons

Honda Dealer

Autobedrijf Adrie Jonk is officieel Honda dealer voor de regio Waterland-Zaanstreek. Honda’s leus is ‘Power of Dreams’ en dat zegt eigenlijk alles over het merk. Oprichter Soichiro Honda was altijd aan het dromen van de toekomst en wilde graag mooie en goede auto’s creëren, waardoor mensen gemakkelijker hun eigen dromen waar konden maken.

Tot op de dag van vandaag is Honda bezig met vernieuwingen, kijk maar naar de robot Asimo. Dit is één van de meest complete en doorontwikkelde mensvormige robots die er op dit moment rondloopt. Het laat in ieder geval zien dat Honda niet stilzit en continu aan het doorontwikkelen is.

Vooruitstrevend, veilig en betrouwbaar

Door die vooruitstrevendheid, maar ook vanwege de veilige en betrouwbare auto’s die Honda maakt, zijn wij sinds jaar en dag trots op ons dealerschap met dit Japanse merk. Op onze Honda Dealer pagina kunt u zien wat wij als Honda Dealer voor u kunnen betekenen.

Op de Honda Modellen pagina hebben we de nieuwste Honda’s kort toegelicht, maar uiteraard bent u ook in onze showroom in Purmerend welkom om de modellen live te zien en te ervaren.

Honda Museum Japan

Honda heeft sinds haar bestaan vele fraaie motoren, auto’s en andere producten gemaakt. In het overdekte Honda Museum in Japan staan deze uitvindingen allemaal uitgestald. Nu snappen wij dat niet iedereen even naar Japan reist om een kijkje te nemen in het museum, daarom kunt u hieronder virtueel een rondleiding nemen. Rechts in beeld kiest u de gewenste etage (1-3).

HomeHondaOver Ons