Honda
Auto's waar u vrolijk van wordt.

Service

HONDA SERVICE

UW HONDA IN TOPCONDITIE

Waarom Adrie Jonk

Autobedrijf Adrie Jonk in Purmerend is officieel dealer van Honda. Ons Honda service team is vakkundig opgeleid door Honda en heeft alle kennis in huis om uw auto in topstaat te houden. Als Honda dealer staan wij bekend om onze persoonlijke benadering, waarin wij uitgebreid de tijd nemen voor zowel trouwe klanten als nieuwe klanten.

Pech?

Heeft u direct hulp nodig? Bij een lekke band, waarschuwingslampjes of schade aan uw uitlaat helpen wij u graag snel weer op weg.

Bel bij pech het noodnummer (0800-0992260)

Vakwerk

Wij kunnen zo’n beetje alles van banden wissels tot motorreparaties, van riem inspecties tot het controleren en vervangen van de vloeistoffen van uw Honda en van olie wissels naar versnellingsbak inspecties.

Service

Bij Adrie Jonk gaan we een stapje verder. Naast onze ruime kennis en ons vakkundige onderhoud voorzien wij uw Honda bij een servicebeurt van de nieuwste software en word uw Honda netjes gewassen.

ONDERHOUD NODIG?

Sinds 1976 zijn wij als Adrie Jonk Honda dealer. Wij zijn een warm familie bedrijf waar u een echte persoonlijke behandeling kan verwachten. Ons service team bestaat uit een Honda gecertificeerde technici en getrainde service adviseurs om u als klant een unieke customer service te bieden.

HomeHondaService