Mazda MX-30

DE NIEUWE MAZDA MX-30 DE 100% ELEKTRISCHE CROSSOVER VAN MAZDA.

GROOT NIEUWS

Het is zover. De allereerste 100% elektrische auto van Mazda is een feit. En het resultaat is op werkelijk alle vlakken groots. De Mazda MX-30 is gebouwd rondom de inzittenden en geeft ze alle ruimte. Een prachtige auto die ons grenzeloze vakmanschap eens temeer onderstreept.

Het allermooiste is misschien wel dat hij nu direct te bestellen is bij Adrie Jonk in de extra royale First Edition uitvoering voor slechts €33.990. Zakelijk rijd je hem al vanaf €82 bijtelling in 2020.

100% ZA­KE­LIJK OF 100% PAR­TI­CU­LIER

Of je de nieuwe Mazda MX-30 nu zakelijk wilt rijden of particulier, eigenlijk is er maar één ding minder groot aan deze elektrische crossover. En dat is de prijs.

RIJERVARING, VEILIGHEID EN COMFORT. U STAAT CENTRAAL

DE RUI­ME ELEK­TRI­SCHE AUTO VOOR DA­GE­LIJKS GE­BRUIK

De Mazda MX-30 is een echte crossover, met een imposant voorkomen en een hoge instap. Daarmee oogt hij – in tegenstelling tot de meeste elektrische auto’s – bijzonder ruim. Dat gevoel wordt benadrukt door de zogenaamde freestyle achterdeuren, die in tegenovergestelde richting openen. 

ZO­ALS ONZE DE­SIG­NERS HEM BE­DOELD HEB­BEN

De Mazda MX-30 First Edition is precies zoals onze ontwerpers hem bedoeld hebben, met zijn speciaal ontworpen 18-inch velgen, bijzondere kleurcombinaties, keuze uit twee bijzondere interieurs en alle innovaties op het gebied van veiligheid en infotainment die je nodig hebt voor optimaal rijplezier.

VAKKUNDIG GEMAAKT
ONTWORPEN VOOR AUTOLIEFHEBBERS 

De Takumi-vakmensen van Mazda gaan bij het design uit van jouw persoonlijke beleving. Design waar je iets aan hebt. Een vormgeving die voor mensen is bedoeld. Creativiteit die technologie vanzelfsprekend maakt. Daarom kun je er zeker van zijn dat de nieuwe Mazda MX-30 is ontwikkeld voor wat jij echt nodig hebt.

HomeMazdaMazda MX-30