Apple CarPlay voor uw Mazda 16 oktober 2019

Bij Mazda streven we naar de perfecte harmonie tussen mens en machine. Zo zorgen we dat je altijd één bent met je auto. En voortaan geldt dat ook voor je iPhone.

Met Apple CarPlay integreer je eenvoudig je iPhone in het kwalitatieve multi-mediasysteem van Mazda. Zo ervaar je het beste van twee werelden in een. De integratie is zo vanzelfsprekend dat het voelt alsof het er altijd is geweest. Apple CarPlay is nu beschikbaar voor alle Mazda’s die zijn uitgerust met MZD Connect.  Laat het nu installeren in je Mazda voor  € 349,- ,- inclusief hardware, software én installatie.

MEER INFORMATIE

 


 

Intuïtieve bediening

Bellen en WhatsAppen kan 100% handsfree. Want naast de intuïtieve bediening via de HMI Commander en de knoppen op het stuur is het systeem eenvoudig te bedienen met je stem, dankzij spraakassistent Siri. Dat is niet alleen heel handig, maar ook veilig.

Voordelen
Vertrouwde iOS apps en interface in jouw Mazda, via MZD Connect
Integratie met de kwalitatieve systemen van jouw Mazda, zoals speakers
Intuïtieve en veilige bediening via HMI Commander en spraakassistent Siri
Toegang tot apps

Er zijn verschillende apps beschikbaar voor Apple CarPlay, zoals: WhatsApp, Spotify ,Apple Maps, Podcasts en Audio Books. Apps die op jouw iPhone geïnstalleerd staan, zie je ook in jouw Mazda.

Twee werelden in één

Zodra je je iPhone aansluit verschijnt de vertrouwde iOS-interface direct. Navigeren met Apple Maps is daardoor overzichtelijker dan ooit. Eenmaal onderweg geniet je van je favoriete Spotify playlists, luisterboeken en podcasts via de krachtige Bose speakers (niet op elke uitvoering beschikbaar).

Ja, ik wil Apple Carplay

Wil je graag alle voordelen van je iPhone ook in jouw Mazda? Voor € 349,- installeren wij de benodigde hardware en software van Apple CarPlay in jouw Mazda.

HomeMazdaNieuwsApple CarPlay voor uw Mazda