Service

MAZDA SERVICE

ALTIJD PERSOONLIJKE AANDACHT VOOR U EN UW MAZDA

Mazda service bij Adrie Jonk

Autobedrijf Adrie Jonk in Purmerend is officieel dealer van Mazda. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van een nieuwe of tweedehands Mazda. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling via telefoonnummer 0299 – 46 99 00. Of breng een bezoek aan onze showroom, waar wij u graag rondleiden om een Mazda uit te kiezen.

Ook voor onderhoud aan uw Mazda bent u bij ons welkom. U kunt online een afspraak maken via deze pagina. Niet alleen in Purmerend verzorgen we deze service, ook voor de regio Zaandam kunnen wij uw Mazda onderhouden. Voor de klanten in deze omgeving bieden we een haal- en brengservice en kunt u uw auto ophalen op ons servicepunt in Zaandam. Wel zo fijn, toch!

Nieuwe Mazda

Kiest u voor een nieuwe Mazda bij Autobedrijf Adrie Jonk, dan kiest u voor een combinatie van een betaalbare prijs en een hoge kwaliteit. Als Mazda dealer staan wij bekend om onze persoonlijke benadering, waarin wij uitgebreid de tijd nemen om u te ondersteunen in uw keuze.

Mazda occasions

Naast het assortiment nieuwe Mazda’s, vindt u bij ons ook tal van tweedehands auto’s van dit Japanse merk. Kom langs in onze showroom in Purmerend en vind uw occasion. Staat uw favoriet er niet bij? Dan helpen we u graag bij de zoektocht naar de specifieke Mazda occasion die het beste bij uw wensen en eisen past. Wilt u bijvoorbeeld een bepaalde kleur, een bijzonder type of een Mazda met een combinatie aan opties? Dan gaan wij graag het gesprek met u aan om een zoekopdracht te starten naar uw droomauto.

Onderhoud Mazda

Uw nieuwe of oudere Mazda is bij ons voor onderhoud in goede handen. De monteurs van Autobedrijf Adrie Jonk krijgen periodieke ondersteuning vanuit Mazda zelf. Daarnaast volgen ze regelmatig trainingen en cursussen om hun kennis bij te spijkeren.

De monteurs hebben dus de nodige vakkennis en ervaring in huis om uw Mazda te onderhouden of te repareren. Ze gaan zelfs een stapje verder, want tijdens bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt wordt uw auto ook keurig gewassen én voorzien dan de laatste software!

U bent welkom om kennis te maken met onze monteurs en een kijkje te nemen in onze ruime en moderne werkplaats. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan heel snel en eenvoudig online via deze link.

HomeMazdaService