Onderhoud

Onderhoud aan uw Mazda

Autobedrijf Adrie Jonk is officieel dealer van Mazda en gespecialiseerd in het onderhoud van dit Japanse merk. Bent u woonachtig in Purmerend, Zaandam of omgeving? Breng uw Mazda dan naar de specialist, breng uw Mazda naar Adrie Jonk!

Onderhoud aan uw Mazda is van belang als u zo lang mogelijk onbezorgd wilt rijden. Reguliere onderhoudsbeurten zorgen ervoor dat u niet voor onnodige verrassingen (en de daarbij komende kosten) komt te staan. We werken met vaste tarieven, die we vooraf met u bespreken. Ook als we tijdens het uitvoeren van het onderhoud andere problemen constateren, wordt u eerst op de hoogte gebracht. Transparantie, eerlijkheid en vertrouwen. Daar staan wij voor!

Onze monteurs volgen periodiek opleidingen van Mazda zelf en hebben daarnaast regelmatig trainingen op het gebied van onderhoud en reparatie. Deze vakkennis gecombineerd met  de modernste gereedschappen en hulpmiddelen zorgen ervoor dat wij altijd snel en trefzeker handelen. Ook gebruiken wij voor uw Mazda alleen de beste – originele – onderdelen en accessoires. De originele onderdelen worden geleverd met maar liefst 24 maanden garantie.

Onderhoud aan uw airconditioning

Los van de reguliere onderhoudsbeurten, kunt u bij Autobedrijf Adrie Jonk met uw Mazda ook terecht voor onderhoud aan uw airconditioning. Net als de motor in uw auto heeft ook uw airconditioning systeem periodiek onderhoud nodig. Niet alleen voorkomt u daarmee vervelende geurtjes, het is ook gunstig voor de levensduur van uw airconditioning systeem.

U kunt bij onze monteurs meer informatie hierover opvragen.

Alleen het beste voor uw Mazda

U kunt bij ons als officieel Mazda dealer rekenen op professioneel onderhoud tegen een concurrerende prijs. Zo blijft uw auto prettig, betrouwbaar en veilig rijden en bent u verzekerd van een gunstige dagwaarde.

Om goed onderhoud te verlenen zijn verschillende zaken voor ons belangrijk. Zo hanteren wij transparante adviesprijzen. Voor iedere servicebeurt nemen wij de werkzaamheden met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Daarnaast worden onze onderhoudsmonteurs regelmatig bijgeschoold, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Ook wordt er geïnvesteerd in speciaal gereedschap.

Pech onderweg service

Zolang u uw Mazda – conform het fabrieksschema – bij ons als officieel Mazda dealer laat onderhouden wordt de ‘pech onderweg service’ gratis voor u verlengd. Dus ook na afloop van de fabrieksgarantie! U ziet dus dat het om meerdere redenen loont om uw Mazda in goede conditie te houden met hulp van uw officiële merkdealer.

Online werkplaatsafspraak maken

Via de online afsprakenplanner kunt u gemakkelijk en snel een werkplaatsafspraak maken bij Autobedrijf Adrie Jonk. Uw Mazda is bij ons in professionele handen. U kunt zelf bepalen wanneer en op welk tijdstip u uw auto brengt. Wilt u liever offline een werkplaatsafspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Bel naar de receptie via telefoonnummer 0299 – 46 99 00. Daarnaast bent u ook van harte welkom om persoonlijk naar de werkplaats (Newtonstraat 34-40, 1446 VR Purmerend) te komen.

HomeMazdaServiceOnderhoud