De nieuwe Mazda MX-5 nu in de showroom!

Mazda MX-5 Adrie Jonk (1)

De nieuwe Mazda MX-5.

 

Het is weer tijd om te genieten! Samen met de exclusive Mazda MX-5! Al sinds de Mazda MX-5 in 1989 voor het eerst op de markt kwam heeft de compacte roadster een trouwe groep liefhebbers aan zich weten te binden. Dat komt mede doordat Mazda door de jaren heen altijd trouw is gebleven aan de beginselen die de 1e generatie MX-5 zo populair hadden gemaakt. Een lichtgewicht auto, de motor voorin, aandrijving op de achterwielen, een uitstekend rijgedrag en natuurlijk het gemakkelijk en snel te openen dak.

 

De nieuwe Mazda MX-5 nu in de showroom!

De nieuwe Mazda MX-5 RF

 

Nu is ook de geheel nieuwe MX-5 RF in aantocht, voorjaar 2017 zal de auto bij ons in de showroom staan. Deze Retractable Fastback heeft een prachtige vormgeving, de coupe-styling oogt naar een klassiek fastback. Het elektrisch bedienbare dak kan gemakkelijk geopend en gesloten worden. De hardtop opent of sluit in slechts 13 seconden.

 

 

De nieuwe, 4e generatie Mazda MX-5, staat nu in de showroom bij Adrie Jonkeen demonstratieauto voor een uitgebreide proefrit is beschikbaar. Opnieuw is het Mazda gelukt om zijn roadster juist die kenmerken mee te geven waardoor de MX-5 al van het begin af aan de bestverkochte open tweezitter ter wereld is! Zo is de nieuwe MX-5 bijvoorbeeld nog lichter dan al zijn voorgangers. En dat zonder in te leveren op veiligheid en comfort! Mazda heeft dat voor elkaar gekregen dankzij haar Skyactiv technologie.

 

Mazda MX-5 Adrie Jonk (2)

 

Ook onder de kap heeft Mazda de allerlaatste Skyactiv technologie toegepast met een perfecte 50:50 gewichtsverdeling tot gevolg. U heeft de keuze uit twee uitermate betrouwbare en milieuvriendelijke motoren met respectievelijk 96kW (131pk) en 118kW (160pk) vermogen die zijn gekoppeld aan een fijne 6-versnellingsbak. (automaat optie bij MX-5 RF)

 

Mazda MX-5 Adrie Jonk (3)

De broers Martin & Edwin Klijn in de nieuwe Mazda MX-5.

 

 

Uw Mazda verkoopadviseurs Edwin & Martin Klijn zijn volledig op de hoogte van alle mogelijkheden en staan u graag te woord! Dus kom snel vrijblijvend langs en neem plaats in de sportieve en betaalbare Mazda MX-5 roadster.

 

Telefoon: 0299 – 46 99 00
E-mail: verkoop@adriejonk.nl