Nieuwe Honda Civic 5 Deurs en Sedan nu in de showroom

 

De prijzen van de nieuwe Honda Civic zijn bekend. Er zijn voorlopig twee motoren en vele uitvoeringen, de prijs begint bij 24.700 euro.

Honda heeft de prijzen van de Civic vastgesteld, ze starten bij 24.700 euro. Dat is meer dan voorheen, maar je krijgt ook meer. Het nieuwe model is namelijk een halve klasse groter en veel veiliger geworden, Actief stadsremsysteem, Lane Assist met Rijstrookassistent, Adaptive Cruise Controle en Herkenning verkeersborden behoren o.a. tot de standaard uitrusting van elke Civic!

Honda biedt de Civic 5 deurs aan met twee verschillende benzinemotoren, een 129 pk sterke 1.0 en een 1.5 met 182 pk. Beide zijn te combineren met een automatische versnellingsbak. De dieselversie volgt later in het jaar.

Er zijn diverse uitvoeringen: S, Comfort, Elegance, Executive, Premium en de sportief getinte versies Sport, Sport Plus en Prestige. De volledige uitrustingsspecificaties volgen nog, maar Honda heeft wel een aantal highlights vrijgegeven. Een audiosysteem en airconditioning zijn standaard vanaf de Comfort-versie, voor een regensensor, automatische klimaatregeling en lichtmetalen wielen moet je bij de Elegance of Sport zijn. Een navigatiesysteem krijg je vanaf de Executive of Prestige-uitvoering en lederen bekleding vind je op de Premium.

De nieuwe Honda Civic 5 deurs
benzine 1.0 129 pk v.a. 24.700 euro
meerprijs aut. 800 euro

benzine 1.5 182 pk v.a. 34.140 euro
meerprijs aut. 2.170 euro

De folder en prijslijst zijn reeds beschikbaar.

De sedan versie van de Civic is weer terug, en nu ook bij ons aanwezig in de showroom.

Deze auto beschikt altijd over de 1.5 benzinemotor met 182 pk en is handgeschakeld of met automatische versnellingsbak leverbaar.

De verschillende uitvoering zijn hierbij: Comfort, Elegance en Executive.

Kijk hier voor de brochure en prijs- en specificatielijst.

De nieuwe Honda Civic sedan
benzine 1.5 182 pk v.a. 32.620 euro
meerprijs aut. 1.445 euro

Ben je nu al nieuwsgierig? Bekijk  vast het filmpje en kom gerust langs!

Meer informatie of alvast een proefrit inplannen, bel ons op 0299 469900 of vul het contactformulier in.