Honda dealer Purmerend, Zaanstreek e.o.

Op zoek naar een Honda dealer waar u écht welkom bent? Voor zowel onderhoud aan uw Honda als het aankopen van een nieuwe (of tweedehands) Honda? Dan nodigen wij u graag uit in onze vestiging in Purmerend welke sinds jaar en dag dé Honda dealer is.

Nieuwe Honda

Kiest u voor een nieuwe Honda bij Honda dealer Adrie Jonk, dan kiest u voor een combinatie van prachtig design, betrouwbaarheid en comfort. Als Honda dealer staan wij bekend om onze persoonlijke benadering, waarin wij uitgebreid de tijd nemen om u te ondersteunen in uw keuze.

Honda Occasions

Een Honda occasion kunt u ook bij ons vinden. Wij zijn niet enkel een Honda dealer voor nieuwe Honda’s, u kunt ook bij ons aankloppen voor een occasion van dit prachtige merk. Naast het feit dat wij een breed aanbod hebben staan, kunnen wij u ook helpen met een zoektocht naar de specifieke Honda occasion van uw dromen. Wilt u bijvoorbeeld een bepaalde kleur, een bijzonder type of een Honda met een combinatie aan opties? Dan gaan wij graag het gesprek met u aan om een zoekopdracht te starten naar uw droomwagen.

Onderhoud Honda

Onze monteurs zijn uitgebreid geschoold voor het onderhoud van uw Honda. Naast periodieke ondersteuning vanuit Honda zelf, volgen zij periodiek trainingen en cursussen om hun kennis bij te spijkeren. Ook voor onderhoud aan uw Honda bent u bij ons dus aan het juiste adres. Kom gerust eens langs om kennis te maken! Uw Honda wordt tijdens een onderhoudsbeurt bijvoorbeeld ook keurig gewassen én voorzien dan de laatste software!

Honda dealer Purmerend

Adrie Jonk is dé Honda dealer in Purmerend en omstreken. Onze showroom bevindt zich in Purmerend, waar wij u graag rondleiden om een Honda uit te kiezen. Ook voor de regio Zaandam kunnen wij onderhoud aan uw Honda verzorgen. Zo bieden wij een haal- en brengservice voor onze klanten in Zaandam en kunt u uw auto ophalen op ons servicepunt in Zaandam.


Direct contact