Honda Civic Tourer

Honda Civic Tourer

 


Uitvoeringen, motoren en prijzen van de Honda Civic Tourer

Het leveringsprogramma van de Honda Civic Tourer is zeer overzichtelijk en biedt u de keuze uit een sportieve i-VTEC benzinemotor en een zuinige i-DTEC dieselmotor beide met een bijtelling van 22%. U heeft daarnaast de keuze uit niet minder dan zes uitrustingsniveaus en de nodige fabrieksopties.motor honda civic tourer

Standaard is de Civic Tourer gekoppeld aan een uitermate precies werkende 6-versnellingsbak. Een zeer comfortabel schakelende 5-traps automaat is als optie verkrijgbaar op de benzinevariant. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de prijslijst en brochure.

Garantie op de Honda Civic Tourer

De reputatie van de Civic Tourer en andere Honda modellen qua betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid is al decennia lang ongekend goed. Dat zegt niet alleen Honda zelf maar ook gerenommeerde instanties zoals bijvoorbeeld de Consumentenbond, het J.D. Power onderzoeksbureau, AutoWeek (Tevredenheidstrofee), UKIP Media & Events (International Engine of the Year Award), de ANWB, de TÜV en vele anderen.

Zodoende levert Honda al jaren lang al zijn modellen standaard met 36 maanden fabrieksgarantie met een optie tot (gratis) verlenging. Meer weten? Onze Honda garantiepagina toont u alle details en mogelijkheden.


Magic Seats, A.D.S. & A.D.A.S. in de Honda Civic Tourer

Andere fraaie systemen waar de Civic Tourer (optioneel) mee is uitgerust zijn de Advanced Driving Assist Systems (A.D.A.S.) Deze collectie van uiterst innovatieve veiligheidssystemen scant voor u de weg en helpt u ongelukken te voorkomen. Laat u overtuigen door deze bijzondere technieken en bekijk de interessante video! Ook vraag ik uw aandacht voor het (optionele) speciaal voor de Civic Tourer ontwikkelde Adaptive Damping System (A.D.S.). Met dit prachtige systeem, dat is gemonteerd op de achteras, kunt u ongeacht uw belading altijd een modus vinden die u bevalt.

Actiemodellen van de Honda Civic Tourer

Met regelmaat zijn er extra interessante versies van de Honda Civic Tourer. Een scherpe prijs, extra opties of accessoires, tijdelijke modellen, interessante financieringsvoorstellen, enzovoorts….. Via onze actiepagina krijgt u snel een volledig beeld van alle actuele Honda Civic Tourer aanbiedingen. Profiteer direct!

magic-seats-tourer
Magic Seats


A.D.A.S.

Accessoires voor de Honda Civic Tourer

Ook al zijn Honda’s standaard zeer compleet uitgerust, soms wil het hart meer. Daarom biedt Autobedrijf Adrie Jonk u een complete accessoire lijn aan voor uw Honda Civic Tourer. Een korte opmerking voor de zakelijke rijder: in tegenstelling tot fabrieksopties betaalt u over accessoires geen bijtelling!

Dus of het nou gaat om praktische zaken zoals een fietsendrager of caravanspiegels….. of dat het gaat om verwennerij zoals een set sportvelgen of een inparkeercamera….. bij Autobedrijf Adrie Jonk slaagt u altijd. Wilt u zien hoe uw accessoire er uit ziet op uw Honda Civic Tourer? Dan kan heel eenvoudig via de Honda accessoire pagina. Voor het volledige overzicht verwijzen wij u door naar de Honda Civic Tourer accessoire prijslijst.

honda-civic-tourer-accessoires

Historie van de Honda Civic Tourer

De naam Civic Tourer gaat nog niet zo lang mee. In het verleden gebruikte Honda andere namen voor zijn stationwagon modellen. Om terug te gaan naar het begin moet ik een klein beetje ‘vals spelen’ omdat de 1e generatie, de Civic Shuttle, in feite een midi-MPV avant la lettre was en geen traditionele stationwagon. Hoe het ook zij, de Civic Shuttle was geïntroduceerd in het jaar 1983, het model was vooruitstrevend en bood heel veel praktische ruimte.

De 2e generatie Civic Shuttle werd in 1987 gepresenteerd. Het is duidelijk te zien dat dit model een stuk moderner was maar tegelijkertijd een grote gelijkenis had met zijn voorganger. Er was een tijd lang ook 4×4 versie verkrijgbaar die met name in de Alpenlanden regelmatig was te zien.

Civic AeroDeck was de naam van de 3e generatie (introductie 1998) en dit model was wel een traditioneel vormgegeven stationwagon. Dit was ook de eerste auto van deze pagina die in Engeland werd geproduceerd. Noemenswaardig was de introductie van de zuinige VTEC-E uitvoering. Ook was er een bijzonder snelle VTi variant verkrijgbaar. De 1,8 liter VTEC krachtbron was afgeleid van niets minder dan het Integra Type R motorblok.

In 2014 is het de beurt aan de 4e generatie die luistert naar de naam Honda Civic Tourer. Zonder twijfel is dit allerbeste Civic Tourer/stationwagon tot nu toe. Logisch natuurlijk gezien de jaartallen en de doorlopende technische ontwikkelingen maar er is meer. Het afwerkingsniveau, het veiligheidsniveau, het elegante voorkomen, de ruimte, de nieuwe motoren (waaronder de zuinige i-DTEC dieselmotor), de luxe, het comfort en het slim ontworpen interieur maken dat deze Civic Tourer met kop en schouders boven zijn voorgangers uitsteekt.

Klanten vertellen over de Honda Civic Tourer

Bent u benieuwd wat klanten te vertellen hebben over hun Honda Civic Tourer? We hebben een aantal klantenreacties voor u op een rij gezet. Lees alle bevindingen en laat u overtuigen op onze klanten reacties pagina.

honda-civic-tourer-generaties

Meer weten over de Honda Civic Tourer?

honda-civic-tourer-achterkantGeïnteresseerd in de doordachte en ruime Honda Civic Tourer? Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder met bijvoorbeeld een scherpe offerte of een vrijblijvende proefrit. U bent van harte welkom!

verkoop@adriejonk.nl > tel. 0299 – 46 99 00