Honda CR-V

Honda CR-V


Uitvoeringen, motoren en prijzen van de Honda CR-V

Het leveringsprogramma van de Honda CR-V is zeer compleet en biedt u de keuze uit een soepele i-VTEC benzinemotor en een krachtige (doch zuinige) i-DTEC dieselmotor. U heeft daarnaast de keuze uit een keurige vijf uitrustingsniveaus en de nodige fabrieksopties. Qua aandrijving kunt u kiezen uit voorwielaandrijving of Real Time All Wheel Drive (AWD).

motor honda cr-v

Standaard is de CR-V gekoppeld aan een uitermate precies werkende 6-versnellingsbak. Een zeer comfortabel schakelende automaat is als optie verkrijgbaar op zowel de benzine-(5 traps) als de dieselvariant(9 traps). Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de prijslijst en brochure.

Actiemodellen van de Honda CR-V

Met regelmaat zijn er extra interessante versies van de Honda CR-V. Een scherpe prijs, extra opties of accessoires, tijdelijke modellen, interessante financieringsvoorstellen, enzovoorts….. Via onze actiepagina krijgt u snel een volledig beeld van alle actuele Honda CR-V aanbiedingen. Profiteer direct!

Accessoires voor de Honda CR-V

Ook al zijn Honda’s standaard zeer compleet uitgerust, soms wil het hart meer. Daarom biedt Autobedrijf Adrie Jonk u een complete accessoire lijn aan voor uw Honda CR-V. Een korte opmerking voor de zakelijke rijder: in tegenstelling tot fabrieksopties betaalt u over accessoires geen bijtelling!

Dus of het nou gaat om praktische zaken zoals rubberen matten of caravanspiegels….. of dat het gaat om verwennerij zoals een set sportvelgen of een entertainmentsysteem….. bij Autobedrijf Adrie Jonk slaagt u altijd. Wilt u zien hoe uw accessoire er uit ziet op uw Honda CR-V? Dan kan heel eenvoudig via de Honda accessoire pagina. Voor het volledige overzicht verwijzen wij u door naar de Honda CR-V accessoire prijslijst.

accessoires-honda-cr-v

Advanced Safety pakket, T.S.A. en A.W.D. in de Honda CR-V

De Honda CR-V zit boordevol slimmigheden. Wat dacht u van het Advanced Safety pakket? Dit pakket is (optioneel) verkrijgbaar ter bevordering van uw veiligheid en comfort. Zaken als Lane Keeping Assist System (LKAS), Adaptive Cruise Control (ACC) en Collision Mitigation Braking System (CMBS) vallen allemaal onder dit uitgebreide (radar-)pakket.

Een ander mooi voorbeeld is Trailer Stability Assist (TSA). Dit handige systeem merkt wanneer er een aanhanger of caravan is gekoppeld en zorgt dat deze in noodsituaties niet zal gaan scharen. Standaard op iedere Honda CR-V. Ook verdient Honda’s laatste generatie Real Time All Wheel Drive (AWD) de nodige aandacht. Onder normale omstandigheden worden alleen de voorwielen aangedreven voor een lager verbruik. Als de situatie daar om vraagt worden de achterwielen volautomatisch en in een fractie van een seconde bijgeschakeld. U hoeft daar niets voor te doen.

Klanten vertellen over de Honda CR-V

Bent u benieuwd wat klanten te vertellen hebben over hun Honda CR-V? We hebben een aantal klantenreacties voor u op een rij gezet. Lees alle bevindingen en laat u overtuigen op onze klanten reacties pagina.

advanced-safety-pakket

Advanced Safety pakket & T.S.A.

real-time-all-wheel-drive

Real Time All Wheel Drive

Garantie op de Honda CR-V

De reputatie van de CR-V en andere Honda modellen qua betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid is al decennia lang ongekend goed. Dat zegt niet alleen Honda zelf maar ook gerenommeerde instanties zoals bijvoorbeeld de Consumentenbond, het J.D. Power onderzoeksbureau, AutoWeek (Tevredenheidstrofee), UKIP Media & Events (International Engine of the Year Award), de ANWB, de TÜV en vele anderen.

Zodoende levert Honda al jaren lang al zijn modellen standaard met 36 maanden fabrieksgarantie met een optie tot (gratis) verlenging. Meer weten? Onze Honda garantiepagina toont u alle details en mogelijkheden.

consumentenbond

Historie van de Honda CR-V

Doorgaans wordt in Europa een SUV als de Honda CR-V niet als een kleine auto gezien, integendeel. Buiten Europa ligt dat een beetje anders vandaar ook de naam Compact Recreational Vehicle (CR-V). De 1e generatie Honda CR-V kwam in 1997 op de Nederlandse markt en was direct een groot succes. De auto had een hoge instap, een stoer voorkomen en het reservewiel was achterop de kenmerkende schuin openslaande vijfde deur gemonteerd. Real Time 4×4 aandrijving was standaard.

De 2e generatie Honda CR-V werd in 2002 gepresenteerd. Het is duidelijk te zien dat dit model een stuk moderner was maar tegelijkertijd een grote gelijkenis had met zijn voorganger. Een nieuwe benzinemotor (i-VTEC) deed zijn intrede. Een paar jaar later kwam daar een i-CTDi dieselmotor bij. Over de hele linie (verbruik, ruimte, service intervals, kracht, comfort) waren de cijfers gunstiger dan die van zijn voorganger. Een evolutiemodel dus. Real Time 4×4 aandrijving was opnieuw standaard.

In 2007 was er bij de introductie van de 3e generatie Honda CR-V duidelijk sprake van een trendbreuk. Het hoekige robuuste ontwerp had plaats gemaakt voor rondere lijnen. Het was de tijd van de crossover. De vijfde deur ging niet meer opzij maar omhoog open en het reservewiel zat nu (gewoon) onder de (nog grotere) bagageruimte. Verder was er sprake van een nieuwe generatie Real Time 4×4 aandrijving en de i-CTDi dieselmotor werd vervangen door de nog krachtiger i-DTEC krachtbron. Voor een korte tijd is deze auto ook geleverd met de zeer gewilde 2,4 liter i-VTEC benzinemotor.

In 2012 kwam Honda met al weer de 4e generatie CR-V naar buiten. Bij dit model is het vooral verfijning wat de klok slaat. Qua comfort, afwerkingsniveau, geluidsniveau en uitrusting is de Honda CR-V opgeschoven naar de premium klasse waar auto’s als de Honda Accord thuis horen. Honda’s SUV heeft een vernieuwd Real Time All Wheel Drive systeem aan boord maar is voor het eerst ook als voorwielaandrijver te bestellen. De Honda CR-V is verder in alle opzichten weer up-to-date dankzij zaken als een i-MID display, sleutelloze toegang & start (Executive), DAB ontvangst (Lifestyle & Executive), start-/stop systeem, LED-dagrijverlichting en de “One Motion” neerklapbare achterbank.

Honda-cr-v-generaties

Meer weten over de Honda CR-V?

honda-cr-v-achterkantGeïnteresseerd in de doordachte en ruime Honda CR-V? Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder met bijvoorbeeld een scherpe offerte of een vrijblijvende proefrit. U bent van harte welkom!

verkoop@adriejonk.nl > tel. 0299 – 46 99 00.