Honda HR-V

Honda HR-V Executive


Uitvoeringen, motoren en prijzen van de Honda HR-V

De Honda HR-V is opvallend ruim en biedt u de keuze uit een splinternieuwe i-VTEC benzinemotor en een zuinige i-DTEC dieselmotor. Standaard zijn beide krachtbronnen gekoppeld aan een zeer precies schakelende 6-versnellingsbak. De benzinevariant is als optie verkrijgbaar met een moderne CVT-automaat inclusief “flippers” aan het stuur. De Honda HR-V voldoet nu al aan de strenge EURO 6 norm.

HR-V-02 motor

De Honda HR-V is verkrijgbaar in drie uitrustingsniveaus en (desgewenst) met een aantal fabrieksopties. Een optie verdient speciale aandacht: Honda CONNECT. Dit uitgebreide multimediasysteem is zeer eenvoudig in het gebruik en biedt u zaken als een audiosysteem met digitale radio (DAB), Aha applicatie integratie, Bluetooth verbinding, een internetbrowser en Garmin navigatie. Bepaalde zaken zijn – afhankelijk van de uitvoering – zelfs standaard! Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de prijslijst en brochure.

Actiemodellen van de Honda HR-V

Met regelmaat zijn er extra interessante versies van de Honda HR-V. Een scherpe prijs, extra opties of accessoires, tijdelijke modellen, interessante financieringsvoorstellen, enzovoorts….. Via onze actiepagina krijgt u snel een volledig beeld van alle actuele Honda HR-V aanbiedingen. Profiteer direct!

Accessoires voor de Honda HR-V

Ook al zijn Honda’s standaard zeer compleet uitgerust, soms wil het hart meer. Daarom biedt Autobedrijf Adrie Jonk u een complete accessoire lijn aan voor uw Honda HR-V. Een korte opmerking voor de zakelijke rijder: in tegenstelling tot fabrieksopties betaalt u over accessoires geen bijtelling!

Dus of het nou gaat om praktische zaken zoals laaddrempelbescherming of een kinderzitje….. of dat het gaat om verwennerij zoals blauwe sfeerverlichting of een set sportvelgen….. bij Autobedrijf Adrie Jonk slaagt u altijd. Wilt u zien hoe uw accessoire er uit ziet op uw Honda HR-V? Dat kan heel eenvoudig via de Honda accessoire pagina. Voor het volledige overzicht verwijzen wij u door naar de Honda HR-V accessoire prijslijst.

Klanten vertellen over de Honda HR-V

Bent u benieuwd wat klanten te vertellen hebben over hun Honda HR-V? We hebben een aantal klantenreacties voor u op een rij gezet. Lees alle bevindingen en laat u overtuigen op onze klanten reacties pagina.

HR-V-03

Rijstrookassistentie, herkenning van verkeersborden en een actief stadremsysteem in de Honda HR-V

De Honda HR-V is (standaard op de meeste uitvoeringen) uitgerust met de nieuwste snufjes. Naast het eerder genoemde Honda CONNECT systeem is met name op het gebied van veiligheid veel nieuws te melden. Denk daarbij aan zaken als een actief stadremsysteem (CTBA), een waarschuwingssysteem voor frontale botsingen (FCW) en Honda’s stabiliteitssysteem (VSA).

Maar er is nog veel meer! Wat denkt u van een stuk techniek dat verkeersborden kan herkennen (TSR), een intelligente snelheidsbegrenzer (ISA) of een rijstrook assistent (LDW)? Al deze proactieve systemen stellen u in staat om op een ontspannen en veilige wijze naar uw bestemming te rijden. En nogmaals, op de meeste uitvoeringen zijn al deze prachtige, veiligheid verhogende zaken, standaard aanwezig!

HR-V-04

Garantie op de Honda HR-V

De reputatie van de HR-V en andere Honda modellen qua betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid is al decennia lang ongekend goed. Dat zegt niet alleen Honda zelf maar ook gerenommeerde instanties zoals bijvoorbeeld de Consumentenbond, het J.D. Power onderzoeksbureau, AutoWeek (Tevredenheidstrofee), UKIP Media & Events (International Engine of the Year Award), de ANWB, de TÜV en vele anderen.

Zodoende levert Honda al jaren lang al zijn modellen standaard met 36 maanden fabrieksgarantie met een optie tot (gratis) verlenging. Meer weten? Onze Honda garantiepagina toont u alle details en mogelijkheden.

consumentenbond

Historie van de Honda HR-V

 

De 1e generatie Honda HR-V kwam in 1999 op de Nederlandse markt. In eerste instantie alleen als 3-deurs maar later ook als 5-deurs uitvoering. De klant had de keuze uit twee benzinemotoren waarvan een voorzien van Honda’s fameuze VTEC systeem. Ook kon de klant kiezen voor een CVT-automaat. De letters HR-V staan voor High Recreational Vehicle. Net als de allereerste Jazz was de Honda HR-V zijn tijd (te) ver vooruit. Voor zijn segment bestond nog niet eens een naam! Met terugwerkende kracht zouden we de eerste HR-V een compacte SUV of -crossover kunnen noemen. Met zijn hoge instap en onderscheidende ontwerp was de HR-V direct een verkoopsucces. Tot aan het einde van zijn cyclus in 2006 waren met name de types voorzien van het Sports Pack (onder andere een grote dakspoiler & sportvelgen) erg populair.

In 2015 is Honda terug gekomen met een splinternieuw model. De 2e generatie HR-V wordt standaard geleverd als 5-deurs uitvoering. Onder de motorkap heeft de oude VTEC krachtbron plaatsgemaakt voor een fonkelnieuwe i-VTEC benzinemotor. Dit blok is vergeleken met zijn voorganger stiller, milieuvriendelijker, zuiniger en krachtiger. Voor de kilometervreters en de caravantrekkers is er voor het eerst nu ook een dieselmotor verkrijgbaar in de HR-V, de i-DTEC. De HR-V biedt opvallend veel ruimte voor zowel inzittenden als bagage. Afkomstig van andere Honda modellen en nieuw voor de HR-V zijn de reuze handige Magic Seats achterin. Met minimale inspanning kunt u de achterbank omhoog klappen, plat leggen en/of opdelen. Werkelijk een ontzettend slimme constructie! Tenslotte zullen liefhebbers van comfortabel rijden blij zijn om te horen dat de CVT-automaat (tegenwoordig met “flippers” aan het stuur) weer zijn weg terug heeft gevonden naar de optielijst van de Honda HR-V.

honda-hr-v-generaties

Meer weten over de Honda HR-V?

honda-hrv-achterkantGeïnteresseerd in de doordachte en ruime Honda HR-V? Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder met bijvoorbeeld een scherpe offerte of een vrijblijvende proefrit. U bent van harte welkom!

verkoop@adriejonk.nl > tel. 0299 – 46 99 00.