Honda Jazz


Uitvoeringen, motoren en prijzen van de Honda Jazz

Het leveringsprogramma van de Honda Jazz is prettig overzichtelijk. Om te beginnen heeft u de keuze uit een vijftal luxe niveaus. Voor de aandrijving is er de keus uit de betrouwbare en milieuvriendelijke 1.3i-VTEC motor (102pk) of de nieuwe 1.5i-VTEC motor met maar liefst 130pk, beide zijn voorzien van Honda’s Earth Dream technologie.  Als optie kunt u kiezen voor een comfort verhogende, traploze (CVT-)automaat met zogenaamde “flippers” aan het stuur. Deze automaat zorgt zelfs voor een lager verbruik in vergelijking met de handgeschakelde versie!

2015 Honda Jazz

De Honda Jazz is (standaard op de meeste uitvoeringen) voorzien van vele innovatieve, proactieve veiligheidssystemen. Denk daarbij aan zaken als een actief stadremsysteem (CTBA), een waarschuwingssysteem voor frontale botsingen (FCW), een stabiliteitssysteem (VSA), herkenning van verkeersborden (TSR), een intelligente snelheidsbegrenzer (ISA) en een rijstrook assistent (LDW). Ook erg interessant is Honda CONNECT, een uitermate gebruiksvriendelijk multimediasysteem. Honda CONNECT herbergt zaken als een audiosysteem met digitale radio (DAB), een internetbrowser, Aha applicatie integratie en een Garmin navigatiesysteem. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de prijslijst en brochure.

Actiemodellen van de Honda Jazz

Met regelmaat zijn er extra interessante versies van de Honda Jazz. Een scherpe prijs, extra opties of accessoires, tijdelijke modellen, interessante financieringsvoorstellen, enzovoorts….. Via onze actiepagina krijgt u snel een volledig beeld van alle actuele Jazz aanbiedingen. Profiteer snel!

Accessoires voor de Honda Jazz

Ook al zijn Honda’s standaard zeer compleet uitgerust, soms wil het hart meer. Daarom biedt Autobedrijf Adrie Jonk u een complete accessoire lijn aan voor uw Honda Jazz. Een korte opmerking voor de zakelijke rijder: in tegenstelling tot fabrieksopties betaalt u over accessoires geen bijtelling!

Dus of het nou gaat om praktische zaken zoals een trekhaak of een dakkoffer….. of dat het gaat om verwennerij zoals een set sportvelgen of een tablethouder-kit….. bij Autobedrijf Adrie Jonk slaagt u altijd. Wilt u zien hoe uw accessoire er uit ziet op uw Honda Jazz? Dan kan heel eenvoudig via de Honda accessoire pagina. Voor het volledige overzicht verwijzen wij u door naar de Honda Jazz accessoire prijslijst.

Jazz-04

Magic Seats in de Honda Jazz

Al vele jaren staat de naam Jazz (buiten Europa bekend als “Fit”) synoniem voor degelijkheid, compacte buitenmaten, een doordacht interieur en opvallend veel binnenruimte. Wat ook zeker genoemd mag worden zijn de Magic Seats achterin.

De Jazz was het eerste model van Honda waarin de handige Magic Seats een plekje hebben gekregen. Door dat te combineren met andere slimmigheden zoals ruime opbergvakken, een prettige (relatief hoge) instap en een bagageruimte vergelijkbaar met die uit een hoger segment, wordt de Honda Jazz ook wel een mini-MPV genoemd. Het Magic Seats systeem is zodanig aangeslagen dat het inmiddels ook zijn weg heeft gevonden naar andere Honda modellen.

Klanten vertellen over de Honda Jazz

Bent u benieuwd wat klanten te vertellen hebben over hun Honda Jazz? We hebben een aantal klantenreacties voor u op een rij gezet. Lees alle bevindingen en laat u overtuigen op onze klanten reacties pagina.

Magic Seats in de Honda Jazz

Garantie op de Honda Jazz

De reputatie van de Jazz en andere Honda modellen qua betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid is al decennia lang ongekend goed. Dat zegt niet alleen Honda zelf maar ook gerenommeerde instanties zoals bijvoorbeeld de Consumentenbond, het J.D. Power onderzoeksbureau, AutoWeek (Tevredenheidstrofee), UKIP Media & Events (International Engine of the Year Award), de ANWB, de TÜV en vele anderen.

Zodoende levert Honda al jaren lang al zijn modellen standaard met 36 maanden fabrieksgarantie met een optie tot (gratis) verlenging. Meer weten? Onze Honda garantiepagina toont u alle details en mogelijkheden.

consumentenbond

Historie van de Honda Jazz

De naam Jazz is niet nieuw voor Honda. Al in de jaren ’80 van de vorige eeuw had Honda een guitige, compacte alleskunner met die naam in de prijslijst staan. Terugkijkend kunnen we stellen dat de 1e generatie Jazz met zijn hoge daklijn en hoge instap eigenlijk zijn tijd zelfs een beetje te ver vooruit was!

De 2e generatie Honda Jazz kwam in het begin van deze eeuw op de Nederlandse markt. Dit is het eerste model Jazz voorzien van de eerder genoemde Magic Seats. In het vooronder hangen zuinige i-DSi benzinemotoren. Het mini-MPV karakter is bij deze auto voor het eerst sterk aanwezig.

In 2009 kwam de 3e generatie van Honda’s succesnummer op de markt met i-VTEC motoren en voor het eerst ook als hybride variant. Honda’s stabiliteitssysteem (VSA) is standaard op alle uitvoeringen. Het is een evolutiemodel omdat alle positieve zaken van zijn voorganger up-to-date zijn gebracht en opnieuw op een nog slimmere wijze zijn toegepast.

In 2015 introduceerde Honda de 4e generatie van de Jazz. Wat meteen opvalt in vergelijking met zijn voorganger is het stoere lijnenspel. Echter, het flinke ruimteaanbod en de praktische aspecten zijn gebleven. Nieuw voor de Honda Jazz zijn de motor (i-VTEC met Earth Dreams technologie), de vernieuwde CVT-automaat, de vele innovaties op het gebied van veiligheid en het slimme Honda CONNECT multimediasysteem.

honda-jazz-generaties

Meer weten over de Honda Jazz?

Geïnteresseerd in de fraaie en praktische Honda Jazz? Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder met bijvoorbeeld een scherpe offerte of een vrijblijvende proefrit. U bent van harte welkom!

verkoop@adriejonk.nl > tel. 0299 – 46 99 00.