Honda Private Lease

Vanaf nu is het mogelijk om een nieuwe Honda te leasen via de Honda Private Lease van autobedrijf Adrie Jonk. Private Lease (of Prive Lease) maakt het voor particuliere berijders mogelijk om voor een vast maandbedrag, zorgeloos een nieuwe auto te rijden. Zo weet je precies waar je aan toe bent.  Zoek de (lease)auto die het best bij jou past en wij regelen alles voor je. De aanschaf van de auto, allriskverzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparatie, vervanging van banden en pechhulp onderweg in binnen- en buitenland zijn allemaal bij het tarief inbegrepen. Je hoeft alleen nog maar zelf te tanken. Voor onderhoud aan de auto kan je natuurlijk terecht bij Adrie Jonk. Enige voorbeelden zijn hier te bekijken

Wat houdt Private Lease eigenlijk in?

Adrie Jonk Honda Private Lease is gebaseerd op Full Operational Lease. Dit is een vorm van huren, waarbij de gebruiker geen eigenaar wordt. Er wordt een contract afgesloten voor een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht jaarkilometrage. Alle kosten voor afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, (inter)nationale pechonderweg-hulpdienst en BTW zijn in het maandbedrag inbegrepen.
Het enige dat niet in het vaste maandbedrag zit zijn de kosten voor de brandstof, boetes, eigen risico bij schade en bijvoorbeeld het wassen van de auto.

Neem contact op

 De nieuwe Honda Jazz v.a. € 316,- per maandDe nieuwe Honda Civic v.a. € 445,- per maand

Kan ik mijn huidige auto ook inruilen of verkopen?

Je kunt bij autobedrijf Adrie Jonk altijd je auto inruilen of verkopen, ongeacht welke merk en model auto het is. Wij bieden je een gratis taxatie van de huidige auto, zodat je weet wat deze waard is. Het bedrag kun je ontvangen of (deels)gebruiken als aanbetaling voor de Private Lease zodat het maandbedrag lager uitvalt.

Mag ik onbeperkt rijden met de auto Private Lease?

Onbeperkt rijden mag, maar de hoeveelheid kilometers heeft natuurlijk wel invloed op het maandbedrag dat wij in rekening brengen. Wordt het aantal afgesproken kilometers overschreden, dan maken wij in overleg een nieuwe berekening op basis van de nieuwe gegevens. Het is belangrijk om vooraf een reële inschatting te maken van het aantal te rijden kilometers. Houd rekening met woon- werkverkeer, zakelijke en privé te rijden kilometers en vakanties.

Wat is het eigen risico van Privé Lease?

Het eigen risico is het deel van de schade aan de auto dat voor eigen rekening komt indien de schade niet op een andere partij verhaald kan worden. Standaard is het eigen risico bij een Private Lease € 450,- (verlaging is mogelijk).

Wat is de levertijd van de auto?

De levertijd van de auto is afhankelijk van het model en de uitvoering. De levertijd wordt bij bestelling bepaald en wordt dan gecommuniceerd. Snel rijden? Adrie Jonk heeft altijd verschillende modellen en uitvoeringen op voorraad, deze nieuwe auto’s zijn direct leverbaar. Is een gekozen model niet snel leverbaar dan kunnen we eventueel tijdelijk een voorloopauto inzetten.

Kan ik tussentijds het de Private Lease beëindigen?

Voor de Private Lease spreken we vooraf een bepaalde looptijd af. Doorgaans is dit 60 of 48 maanden, maar korter is ook mogelijk. Indien je het abonnement tussentijds wilt beëindigen, betaal  je altijd een afkoopsom. In overleg met Adrie Jonk worden deze kosten berekend.

          De nieuwe Honda Civic sedan v.a. € 499,- per maand

Honda private lease Honda hrvDe nieuwe Honda HR-V v.a. € 440,- per maand

,

Wat gebeurt er aan het einde van de Private Lease?

Een aantal maanden voor het einde van het contract wordt je geïnformeerd over het eventueel aangaan van een nieuwe Private Lease. Je kunt de huidige auto dan gewoon inleveren, een contract wordt nooit automatisch verlengd.

Is Private Lease Honda duurder dan zelf een auto aanschaffen?

De kosten van Adrie Jonk Private Lease Honda kunnen eenvoudig vergeleken worden met de werkelijke kosten van het eigen autobezit op www.anwb.nl/autokosten, onder het kopje ‘autokosten’. Bij de calculatie moet wel met de volgende onderdelen rekening worden gehouden: De kosten van verzekering, wegenbelasting, reparatie, onderhoud, banden, mobiliteitsgarantie (wegenwacht), rente en afschrijving van de auto.

Wat houdt de financiële acceptatie in?

Adrie Jonk is officieel Honda dealer, Adrie Jonk Private Lease wordt via onze leaseafdeling Autoplanning afgesloten.

Als je bij ons een leaseauto bestelt, beoordelen zij jouw financiële situatie door een credit check uit te voeren.
Deze financiële acceptatie wordt uitgevoerd om de kredietwaardigheid te beoordelen.

Bij Privé Lease kan soms om een zekerheidstelling in de vorm van een aanbetaling gevraagd worden.  De aanbetaling wordt dan, inclusief rentevergoeding, verdisconteerd in het leasebedrag, hierdoor zal het leasetarief maandelijks natuurlijk lager zijn.

 

Meer informatie Private Lease?

Ben je nieuwsgierig geworden in de private lease van autobedrijf Adrie Jonk of wil je meer informatie hebben? Bel  0299 469900 of vul op onze contact pagina ons contactformulier in. (contactpersoon Rene Slothouwer)