APK keuring

APK keuring SEAT

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is voor iedere auto verplicht, dus ook voor uw nieuwe of tweedehands SEAT. Tijdens de APK wordt er gekeken of de auto aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet.

Tarieven APK keuring

Een APK keuring wordt altijd gecontroleerd door de Rijksdienst voor het Wegverkeer, u kunt erop vertrouwen dat zo’n keuring altijd aan de wettelijke eisen voldoet. Maar de onderlinge prijzen kunnen wel heel erg van elkaar verschillen, dus let goed op waar u voor betaalt! Bij Autobedrijf Adrie Jonk hanteren wij een helder en vast tarief voor de Algemene Periodieke Keuring voor uw SEAT:

Totale APK kosten 24,95 inclusief 21% BTW

Deze prijs is inclusief:

  • Wettelijke afmeldkosten
  • 4-Gas test (benzine)
  • Roetmeting (diesel)
  • EOBD (uitlezen computer)

Vervaldatum APK van uw SEAT

De vervaldatum van de APK van uw SEAT wordt aangegeven op het certificaat dat u van ons ontvangt, nadat de auto is goedgekeurd. Vaak kunt u ervan uitgaan dat als u een nieuwe SEAT heeft die op benzine rijdt, deze na vier jaar voor het eerst gekeurd moet worden en daarna om de twee jaar. Een SEAT die op diesel rijdt krijgt na drie jaar de eerste keuring en daarna ieder jaar. Maar voor alle auto’s geldt: u ontvangt zes weken voordat de apk op uw voertuig vervalt een herinnering voor de APK van de RDW.

Online afspraak APK-keuring maken

Via de online afsprakenplanner kunt u gemakkelijk en snel een werkplaatsafspraak maken bij Autobedrijf Adrie Jonk. Uw SEAT is bij ons in professionele handen. U kunt zelf bepalen wanneer en op welk tijdstip u uw auto brengt. Wilt u liever offline een werkplaatsafspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Bel naar de receptie via telefoonnummer 0299 – 46 99 00. Daarnaast bent u ook van harte welkom om persoonlijk naar de werkplaats (Newtonstraat 34-40, 1446 VR Purmerend) te komen.

HomeSEATServiceAPK keuring