Onderhoud

Onderhoud aan uw SEAT

Autobedrijf Adrie Jonk is officieel onderhoudspartner van SEAT en gespecialiseerd in het onderhoud van dit Spaanse merk. Bent u woonachtig in Purmerend, Zaandam of omgeving? Breng uw SEAT dan naar de specialist, breng uw SEAT naar Adrie Jonk!

Onderhoud aan uw SEAT is van belang als u zo lang mogelijk onbezorgd wilt rijden. Reguliere onderhoudsbeurten zorgen ervoor dat u niet voor onnodige verrassingen (en de daarbij komende kosten) komt te staan. We werken met vaste tarieven, die we vooraf met u bespreken. Ook als we tijdens het uitvoeren van het onderhoud andere problemen constateren, wordt u eerst op de hoogte gebracht. Transparantie, eerlijkheid en vertrouwen. Daar staan wij voor!

Onze monteurs volgen periodiek opleidingen van SEAT zelf en hebben daarnaast regelmatig trainingen op het gebied van onderhoud en reparatie. Deze vakkennis gecombineerd met  de modernste gereedschappen en hulpmiddelen zorgen ervoor dat wij altijd snel en trefzeker handelen. Ook gebruiken wij voor uw SEAT alleen de beste – originele – onderdelen en accessoires. De originele onderdelen worden geleverd met maar liefst 24 maanden garantie.

Onderhoud aan uw airconditioning

Los van de reguliere onderhoudsbeurten, kunt u bij Autobedrijf Adrie Jonk met uw SEAT ook terecht voor onderhoud aan uw airconditioning. Net als de motor in uw auto heeft ook uw airconditioning systeem periodiek onderhoud nodig. Niet alleen voorkomt u daarmee vervelende geurtjes, het is ook gunstig voor de levensduur van uw airconditioning systeem.

U kunt bij onze monteurs meer informatie hierover opvragen.

SEAT Drive In

Speciaal voor SEAT rijders met een volle agenda is dit het ultieme abonnement. Voor een heel scherp tarief kunt u het hele jaar door gewoon langsrijden bij SEAT dealer Adrie Jonk in Purmerend voor allerlei werkzaamheden. Even een lampje vervangen, de olie bijvullen… noem het maar op. Wilt u direct een afspraak maken voor een APK of Aircocheck, plan deze dan online in via deze pagina. U kunt gelijk het SEAT Drive In service abonnement aanvragen.

SEAT onderhoud aanvragen

Als u onderhoud aanvraagt, wordt afhankelijk van de kilometerstand een kleine of grote onderhoudsbeurt uitgevoerd. Als u die bij ons uit laat voeren, weet u zeker dat u goed geholpen wordt. Wilt u liever meteen een werkplaatsafspraak maken? Dat kan eenvoudig via deze link.

SEAT Onderhoudsplan

Al vanaf € 1,00 per dag kunt u volledig gedekt zijn voor de onderhoudskosten voor uw SEAT. Zo heeft u 100% grip op uw onderhoudskosten!

Online werkplaatsafspraak maken

Via de online afsprakenplanner kunt u gemakkelijk en snel een werkplaatsafspraak maken bij Autobedrijf Adrie Jonk. Uw SEAT is bij ons in professionele handen. U kunt zelf bepalen wanneer en op welk tijdstip u uw auto brengt. Wilt u liever offline een werkplaatsafspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Bel naar de receptie via telefoonnummer 0299 – 46 99 00. Daarnaast bent u ook van harte welkom om persoonlijk naar de werkplaats (Newtonstraat 34-40, 1446 VR Purmerend) te komen.

HomeSEATServiceOnderhoud