Schadeherstel

Schadeherstel van uw SEAT

Het gezegde ‘een ongeluk zit in een klein hoekje’ is er niet voor niets. Zelfs als u erg zuinig bent op uw SEAT, kan het gebeuren dat u een keer schade rijdt of dat iemand schade maakt (en dit niet meldt). Gelukkig kunt u in dat geval terecht bij Autobedrijf Adrie Jonk in Purmerend, die snel uw schade weer repareert.

Autobedrijf Adrie Jonk werkt samen met alle verzekeringsmaatschappijen, waardoor u het gehele schadetraject door ons kunt laten uitvoeren. Wat voor schade u ook heeft, ook als het een Schadegarant reparatie betreft. Wij ontzorgen u hier compleet in.

Restyle werkzaamheden van uw SEAT

Al na uw eerste ritje zal het u opvallen: pitjes in uw motorkap. Later na meer gebruik van uw SEAT zal er ook af en toe een buts in uw auto komen. Misschien niet door u zelf veroorzaakt, maar door het gebruik van uw auto ontstaan er nu eenmaal pitjes en butsen. Allemaal kleine ergernissen, die heel gemakkelijk door Autobedrijf Adrie Jonk zijn op te lossen door restyle werkzaamheden (spot repair).

Dankzij een set speciaal gereedschap en een unieke methode is het mogelijk om zonder de lak te beschadigen kleine deukjes te verwijderen. Op deze manier kunt u uw SEAT in showroomstaat terug laten brengen zonder dat er plaatwerk hoeft te worden gedemonteerd of gespoten. Dat maakt de uitdeuken-zonder-te-spuiten-techniek dus een zeer betaalbaar alternatief in vergelijking met een reguliere schadehersteller.

De kosten voor het uitdeuken zonder spuiten bedragen € 90,- (prijs per carrosseriedeel en incl. 21% BTW).

Plaatselijk spuiten

Wij snappen dat u uw SEAT in showroomstaat wilt houden en dat u er zeer zuinig op bent. Maar we hebben allemaal wel eens een muurtje in een krappe parkeergarage geschampt of een deur van iemand anders tegen onze lak gekregen. In dat geval praten we over lichte schade, die Autobedrijf Adrie Jonk door plaatselijk te spuiten (spot repair) snel en zonder hoge kosten kan repareren. Dit kan zonder tussenkomst van de reguliere schadehersteller.

Technische reparaties

Soms heeft uw SEAT naast het periodieke onderhoud meer aandacht nodig. Een onverwachte reparatie bijvoorbeeld. Heel vervelend natuurlijk, maar zeker niet onoverkomelijk. Bij ons weet u precies waar u aan toe bent wanneer u een prijsopgave vraagt voor een reparatie aan uw SEAT.

In de prijsopgave zitten alle benodigde onderdelen, het arbeidsloon en eventuele bijkomende kosten.

Online werkplaatsafspraak maken

Via de online afsprakenplanner kunt u gemakkelijk en snel een werkplaatsafspraak maken bij Autobedrijf Adrie Jonk. Uw SEAT is bij ons in professionele handen. U kunt zelf bepalen wanneer en op welk tijdstip u uw auto brengt. Wilt u liever offline een werkplaatsafspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Bel naar de receptie via telefoonnummer 0299 – 46 99 00. Daarnaast bent u ook van harte welkom om persoonlijk naar de werkplaats (Newtonstraat 34-40, 1446 VR Purmerend) te komen.

HomeSEATServiceSchadeherstel