Aankoopkeuring

aankoopkeuringHerkent u deze situatie? U heeft een auto op het oog van een particulier. Bijvoorbeeld van een buurman of een vriend(in). Vaak is de aanschafprijs zeer aantrekkelijk maar hoe zit het met de kosten daarna? U koopt tenslotte een voertuig zonder garantie! Om de te verwachten kosten en dus de algemene staat van de auto in kaart te brengen adviseren wij u een aankoopkeuring te laten uitvoeren bij Autobedrijf Adrie Jonk.

Snel en betaalbaar

Een aankoopkeuring in onze werkplaats duurt ongeveer een uur. In de tussentijd kunt u in onze showroom plaatsnemen, een drankje nuttigen, een krant lezen of gebruik maken van onze gratis draadloze internetverbinding. Na afloop van de aankoopkeuring stelt de monteur u precies op de hoogte van de actuele staat van het voertuig zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. De aankoopkeuring kent een vaste prijs van slechts € 95,00 inclusief BTW.

Indicatie van de maandelijkse lasten

Los van de aanschafprijs wilt u ongetwijfeld ook weten hoe hoog de maandelijkse lasten zijn van het voertuig dat u overweegt aan te schaffen. Om een globaal inzicht te krijgen in die kosten zijn de belangrijkste informatiebronnen hieronder voor u op een rij gezet:

  • Om cijfers te verkrijgen over het bouwjaar, het brandstofverbruik, het gewicht, de A.P.K. vervaldatum en nog veel meer kunt u terecht op de voertuig informatie pagina van de R.D.W. website.
  • Om te weten hoeveel motorrijtuigenbelasting de auto in kwestie u gaat kosten kunt u terecht op deze autopagina van de belastingdienst.
  • Met de verbruikscijfers in de hand (zie punt 1) kunt u via deze handige website de actuele brandstofprijzen bekijken en dus uw brandstofkosten berekenen. Vermeerder de uitkomst met ca. 10% om bij een reëler praktijkcijfer uit te komen.
  • Om inzicht te krijgen in de verzekeringskosten kunt u hier eenvoudig een maandpremie opvragen en een vergelijk maken tussen de diverse aanbieders.
  • Denk er aan dat de bovenstaande punten u helpen om de belangrijkste maandelijkse lasten in kaart te brengen maar dat niet alle kosten zijn inbegrepen. Zo zijn bijvoorbeeld de afschrijving, de onderhoudskosten, eventuele loonkosten, de bandenkosten, de parkeer-/stallingskosten en eventuele reparatiekosten niet inbegrepen!

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze receptie. Dit kan telefonisch of door dit formulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook even langskomen!

Telefoon: 0299 – 46 99 00

Wilt u liever meteen een werkplaatsafspraak maken? Dat kan eenvoudig via onze online werkplaatsplanner.