APK Purmerend, Zaandam en omgeving

Woont u in Purmerend en wilt u uw auto APK laten keuren? Dan zit u voor een APK Purmerend bij Autobedrijf Adrie Jonk aan het goede adres. Alle voertuigen tot een gewicht van 3.500 kg zijn bij ons welkom voor een Algemene Periodieke Keuring. Woont u in Zaandam of in de omgeving? Geen probleem, ook voor APK Zaandam kunt u bij ons terecht. U brengt uw auto bij onze verhuurlocatie in Zaandam en wij brengen deze dan naar Purmerend voor u. Dit scheelt voor u weer een hoop tijd en bij onze verhuur locatie kunnen wij zo nodig vervangend vervoer voor u regelen.

Tarieven APK Zaandam en Purmerend

Voor het uitvoeren van apk beurt hanteren wij een helder en vast tarief. Kijkt u maar:

Algemene Periodieke Keuring, APK Purmerend en APK Zaandam

APK keuring inclusief
Wettelijke afmeldkosten inclusief
4-Gas test (benzine) inclusief
Roetmeting (diesel) inclusief
EOBD (uitlezen computer) inclusief

Totale A.P.K. kosten 19,95

 

Het bovenstaande tarief is inclusief 21% BTW.

Wilt u weten wat de vervaldatum is van de APK van uw auto? Dat kunt u heel eenvoudig opzoeken op de voertuig informatie pagina van de R.D.W. website. Klik na het invoeren van uw kenteken op het tabblad “vervaldata en historie” en daar staat de A.P.K. vervaldatum.

Meer informatie APK Purmerend en Zaandam

Wilt u meer informatie ontvangen voor APK Purmerend of APK Zaandam? Neem dan contact op met onze receptie. Dit kan telefonisch op 0299 46 99 00 of door het formulier in te vullen op de contact pagina. U kunt natuurlijk ook even langskomen!

Wilt u liever meteen een werkplaatsafspraak maken? Dat kan eenvoudig via onze online werkplaatsplanner.