Adrie Jonk Groep
Verhuur, verkoop en onderhoud van auto's

Autoverzekeringen

Een autoverzekering is in Nederland een wettelijk verplichte verzekering. U bent als eigenaar van een auto moet verplicht een verzekering af te sluiten, waarmee in ieder geval alle schade die u met u aan andere personen of voertuigen veroorzaakt wordt gedekt. Dit is de zogenoemde WA autoverzekering, je kunt ook kiezen voor een ruimere dekking waarbij meerdere soorten schade worden gedekt.  

Met een goede autoverzekering bent u verzekerd om met vertrouwen en plezier steeds weer met uw auto op pad te gaan. De merken Mazda, Honda en SEAT, waar Autobedrijf Adrie Jonk dealer van is, hebben allen een eigen merkgebonden verzekeringsproduct. Hieronder treft u alle relevante informatie aan:

Autoverzekering Honda

Honda en insurance

De Honda autoverzekering biedt u goede voorwaarden en een scherpe premie. Indien uw Honda nieuw is of nog in de fabrieksgarantie loopt, krijgt u bij het afsluiten van de polis als welkomstcadeau zelfs tot 84 maanden extra garantie* (aansluitend op de standaard 36 maanden fabrieksgarantie). Meer weten of snel uw premie berekenen? Klik dan hier om naar de Honda autoverzekeringen pagina te gaan.

Autoverzekering Mazda

Mazda autoverzekering

De Mazda autoverzekering is niet één product, maar het is maatwerk. Er wordt gekeken naar uw Mazda en naar uw persoonlijke situatie. Zo kunt u kiezen voor de dekking die het beste bij uw specifieke situatie past. Meer weten of snel uw premie berekenen? Klik dan hier om naar de Mazda autoverzekeringen pagina te gaan.

Autoverzekering SEAT

SEAT insurance

De SEAT autoverzekering is de beste verzekering voor uw SEAT. Zo betaalt u bijvoorbeeld geen eigen risico, heeft u een 36 maanden nieuwwaarderegeling en een 36 maanden aanschafwaarderegeling. Meer weten of snel uw premie berekenen? Klik dan hier om naar de SEAT autoverzekeringen pagina te gaan.

Wilt u meer informatie over bovenstaande producten? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop via telefoonnummer 0299 – 46 99 01 of door online het formulier in te vullen op de contactpagina. U bent natuurlijk ook van harte welkom om persoonlijk bij ons langs te komen!

HomeServiceAutoverzekeringen