Online werkplaatsplanner

Auto onderhoud en reparaties Purmerend, Zaandam en omgeving

Om uw auto in topconditie te houden is auto onderhoud van levensbelang. Woont u in Purmerend dan bent u bij Adrie Jonk aan het juiste adres voor auto onderhoud Purmerend en autoreparatie Purmerend.

Ook als u in Zaandam of in de omgeving woont bent u bij ons van harte welkom auto onderhoud Zaandam. Wij voeren het onderhoud uit in Purmerend, maar u uw auto achterlaten bij onze locatie voor autoverhuur. Wij halen dan uw auto op en brengen deze ook weer terug naar Zaandam.

Als officieel dealer weten wij alles over uw auto, het onderhoud dat hij nodig heeft en waar we extra attent op moeten zijn. Dankzij de constante opleiding van onze monteurs en de modernste gereedschappen & hulpmiddelen weet u dat wij altijd snel en trefzeker handelen. Ook gebruiken wij voor uw auto alleen de beste – originele – onderdelen en accessoires. Bovendien worden die originele onderdelen geleverd met maar liefst 24 maanden garantie.

Zolang u uw auto – conform het fabrieksschema – laat onderhouden bij de officiële merkdealer wordt bovendien de ‘pech onderweg service’ gratis voor u verlengd. Dus ook na afloop van de fabrieksgarantie! U ziet dus dat het om meerdere redenen loont om uw auto in goede conditie te houden met hulp van uw officiële merkdealer.


onderhoud en reparaties

Autobedrijf Adrie Jonk werkt altijd met vaste tarieven die wij van te voren met u bespreken. Ook als wij tijdens het uitvoeren van het onderhoud andere problemen constateren dan wordt er niets gedaan zonder dat u daar akkoord voor hebt gegeven. Zo komt niemand voor verrassingen te staan.

Los van regulier(e) onderhoud/controles kunt u bij de werkplaats van Autobedrijf Adrie Jonk terecht voor nog veel meer diensten.
Een kort overzicht:

Airconditioning (A/C) onderhoud

Net als de motor in uw auto heeft ook uw airconditioning systeem periodiek onderhoud nodig. Niet alleen voorkomt u daarmee vervelende geurtjes maar het is ook gunstig voor de levensduur van uw airconditioning systeem. Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar de tarieven? Ga dan snel door naar de pagina Airconditioning (A/C).

Grote beurt auto

Een grote beurt of groot onderhoud is een veelgehoorde term. Maar waar staat het nou eigenlijk precies voor? Op de pagina Grote beurt auto staan de werkzaamheden keurig voor u op een rij. Onze receptie medewerkers geven u op voorhand precies aan welke zaken we u in rekening zullen brengen. Dat zorgt voor financiële zekerheid voor u en bedrijfszekerheid voor uw auto.

Honda Budget Service

Speciaal voor Honda’s ouder dan 5 jaar bestaat er de Honda Budget Service. Dit programma stelt de eigenaar van een ouder wordende Honda in staat om voor vaste, scherpe tarieven al het benodigde onderhoud te laten uitvoeren zonder risico op onverwachte extra kosten. Er is dus geen noodzaak om uit te wijken naar universele garages en bovendien wordt er uitsluitend gewerkt met originele onderdelen.

Kleine beurt auto

Benieuwd wat er tijdens een kleine onderhoudsbeurt precies wordt gedaan met uw auto? Op de pagina kleine beurt auto staat het helder omschreven. Ook zullen de tarieven u ongetwijfeld meevallen evenals de tijd die we nodig hebben alvorens uw auto weer veilig de weg op kan.

Plaatselijk spuiten (spot repair)

Kent u dit gevoel? U rijdt net een week met uw nieuwe auto en opeens ziet u op uw bumperhoek een lelijke kras zitten. Weg is het nieuwe auto gevoel! Dat is niet nodig want er bestaat een heel betaalbare oplossing. Meer informatie kunt u vinden op de pagina plaatselijk spuiten (spot repair).

Restyle werkzaamheden (uitdeuken zonder spuiten)

Speciaal voor het repareren van kleine butsjes en pitjes bestaat het programma Restyle werkzaamheden (ook bekend als uitdeuken zonder spuiten). Dankzij een bijzondere techniek kunnen kleine deukjes (zonder lakschade) tegen opvallend lage kosten worden gerepareerd. Meer weten? Kijk dan snel op de pagina restyle werkzaamheden.

Autoschade reparaties

Voor het herstellen van grote(re) schades kunt u natuurlijk ook terecht bij Adrie Jonk. Onze receptionisten kunnen alles voor u verzorgen inclusief het papierwerk richting uw verzekeringsmaatschappij. Wilt u meer weten? Kijk dan eens op de pagina autoschade reparaties.

SEAT Drive In

Speciaal voor SEAT rijders met een volle agenda is dit het ultieme abonnement. Voor een heel scherp tarief kun je het hele jaar door gewoon langs rijden bij SEAT Adrie Jonk voor allerhande klusjes. Even een lampje vervangen, de olie bijvullen, noem het maar op. Maar dat is niet alles! Meer weten? Kijk dan op de SEAT Drive In pagina.

SEAT Onderhoudsplan

Al vanaf € 1,00 per dag (u leest het goed!) kunt u volledig gedekt zijn voor de onderhoudskosten voor uw SEAT. Hoe dat kan? Lees daarover meer op de pagina SEAT Onderhoudsplan. 100% grip op uw onderhoudskosten? Het kan!

Technische reparaties

Soms heeft uw auto naast het periodieke onderhoud meer aandacht nodig. Een onverwachte reparatie bijvoorbeeld. Heel vervelend natuurlijk maar zeker niet onoverkomelijk. Hoe dat kan? Kijkt u maar op de pagina Technische reparaties.

Voor een prijsopgave kunt u contact opnemen met onze receptie. Dit kan telefonisch of door dit formulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook even langskomen!

Telefoon: 0299 – 46 99 00

Wilt u liever meteen een werkplaatsafspraak maken? Dat kan eenvoudig via onze online werkplaatsplanner.