Overige services

Bepaalde producten zijn moeilijk te categoriseren. Soms is er sprake van een overlap waarbij een product of aanbieding betrekking heeft op meerdere afdelingen binnen het autobedrijf of zelfs daarbuiten. Dit hier zijn derhalve extra interessante aanbiedingen die heel veel voordeel bieden voor de klant. Kijk snel verder want hieronder staat alle informatie in detail beschreven:

Honda Quality Plus (H.Q.P.)

Honda Quality Plus

Bent u in de markt voor een Honda occasion? Dan zal in het verkoopgesprek ongetwijfeld de term Honda Quality Plus (H.Q.P.) vallen. Dit populaire garantie- en verzekeringsproduct geeft u onder andere zekerheid over de grondige wijze waarop de auto rijklaar wordt gemaakt. Mocht u enige tijd na de aflevering toch een technisch probleem ondervinden dan weet u dat u dankzij HQP een royale garantietermijn heeft van niet minder dan 24 of zelfs 36 maanden. Maar dat is nog lang niet alles! Meer weten? Bekijk dan meteen de Honda Quality Plus brochure.

 


Club SEAT

club SEAT
Dit leuke product heeft betrekking op veel meer dan alleen uw SEAT. Natuurlijk kunt u dankzij Club SEAT aanspraak maken op kortingen en voordeeltjes bij uw SEAT dealer Adrie Jonk. Een gratis check, een speciale A.P.K. prijs, dat soort dingen. Maar wat Club SEAT echt onderscheidend maakt zijn speciale V.I.P. arrangementen bij concerten. Of wat dacht u van een speciale SEAT rijtraining? Kortom: leuke dingen en aanmelden is gratis! Lijkt het u wat? Ga dan meteen door naar de Club SEAT pagina.


Das Welt Auto (SEAT)

das welt auto
Als u een SEAT occasion koopt bij Autobedrijf Adrie Jonk dan wordt deze normaliter geleverd met de bekende BOVAG garantie. Een uitstekende garantievorm maar sommige SEAT kopers willen nog meer en zij komen dan uit bij het Das Welt Auto programma. Das Welt staat voor (extra) zekerheden in de vorm van 12 maanden garantie, uitstekende voorwaarden en een uitgebreide controlelijst ten aanzien van het rijklaar maken van de SEAT occasion. Interessant? Ga dan meteen door naar de SEAT Das Welt Auto pagina.


Voor meer informatie over de bovenstaande producten kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop. Dit kan telefonisch of door dit formulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook even langskomen!

Telefoon: 0299 – 46 99 00