SEAT onderhoud

Wilt u zo lang mogelijk onbezorgd kilometers maken? Dan is goed onderhoud noodzakelijk. En dat begint natuurlijk bij de reguliere onderhoudsbeurten. Afhankelijk van de kilometerstand wordt dan een kleine of grote onderhoudsbeurt uitgevoerd. Als u die bij uw SEAT dealer uit laat voeren, weet u zeker dat u goed geholpen wordt.

SEAT onderhoud op de volgende modellen: Mii, Ibiza, Arona, Toledo, Leon SC, Leon, Leon ST, Ateca en Alhambra.

Grote en kleine beurt auto

Een grote beurt of kleine beurt is een veelgehoorde term. Tijdens een grote beurt of kleine beurt controleert/vernieuwt de monteur vele cruciale punten aan uw auto. Maak nu een afspraak via het formulier werkplaatsafspraak maken!

Airconditioning (A/C) onderhoud

Net als de motor in uw auto heeft ook uw airconditioning systeem periodiek onderhoud nodig. Niet alleen voorkomt u daarmee vervelende geurtjes maar het is ook gunstig voor de levensduur van uw airconditioning systeem.

SEAT Drive In

Speciaal voor SEAT rijders met een volle agenda is dit het ultieme abonnement. Voor een heel scherp tarief kunt u het hele jaar door gewoon langs rijden bij SEAT Adrie Jonk voor allerhande klusjes. Even een lampje vervangen, de olie bijvullen, noem het maar op. Wilt u direct een afspraak maken voor een APK of Aircocheck, plan deze dan in via het formulier werkplaatsafspraak maken.  U kunt gelijk het SEAT Drive In serviceabonnement aanvragen.

SEAT Onderhoudsplan

Al vanaf € 1,00 per dag (u leest het goed!) kunt u volledig gedekt zijn voor de onderhoudskosten voor uw SEAT. Hoe dat kan? 100% grip op uw onderhoudskosten? Het kan!

SEAT Onderhoud aanvragen

Afhankelijk van de kilometerstand wordt dan een kleine of grote onderhoudsbeurt uitgevoerd. Als u die bij uw SEAT dealer uit laat voeren, weet u zeker dat u goed geholpen wordt. Wilt u liever meteen een werkplaatsafspraak maken? Dat kan eenvoudig via ons formulier werkplaatsafspraak maken.

Selecteer een vestigingKies een datum *


Laden

Maak een werkplaatsafspraak!

Plan nu uw afspraak voor uw SEAT onderhoud bij Adrie Jonk!

Liever telefonisch een afspraak maken? Bel ons op 0299 – 46 99 00 of stuur een e-mail naar receptie@adriejonk.nl.