Verlengen garantie

Om onverwachte kosten te voorkomen is het natuurlijk aan te raden om verlengde garantie bij te kopen (aansluitend op de fabrieksgarantie). In bepaalde gevallen kan dat zelfs kosteloos! Hieronder treft u alle relevante informatie aan:

Honda

honda verlengde garantie

Alle informatie over verlengen garantie voor uw Honda treft u hier aan inclusief de actuele prijzen. Dit product is alleen beschikbaar voor particuliere klanten.


honda & insurance

In combinatie met een autoverzekering krijgt u als Honda rijder zelfs GRATIS verlengde garantie. Zie het als een welkomstcadeau. Meer weten? Ga dan meteen door naar de Honda autoverzekeringen pagina op deze website.


Mazda

optionele mazda plus garantie

Alle nieuwe Mazda’s worden geleverd met een uitgebreide garantie voor uw auto, die drie jaar lang geldig is tot een maximum van 100.000 km.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid aanvullend op uw huidige fabrieksgarantie*, 12 of 24 maanden extra garantie** bij te kopen. Dit betekent dat u tegen zeer gunstige voorwaarden tot het einde van het 4e of 5e jaar onbezorgd kunt doorrijden, zonder kilometerbeperking, inclusief Mazda Euro Service. Ook buiten de fabrieksgarantie kunt u zich vrijwaren van onaangename reparatiekosten.

De Mazda Plus Garantie is speciaal ontworpen om u het leven zo aangenaam mogelijk te maken en biedt u garantie op alle onderdelen, die van vitaal belang zijn voor het goed functioneren van uw Mazda. Deze Mazda Plus garantie is overal in Europa geldig en laat u toe, na het verstrijken van de fabrieksgarantie verder te rijden zonder zorgen.

U kunt op elk moment tijdens de standaard garantieperiode een optionele Mazda Plus Garantie nemen.

* Vanaf 3 jaar of 100.000 km (wat het eerst komt).
** Voor rijscholen en taxi’s gelden afwijkende voorwaarden.


SEAT

SEAT zekerheids polis

Alle informatie over verlengde garantie voor uw SEAT treft u hier aan inclusief de actuele prijzen.


Voor meer informatie over de bovenstaande producten kunt u contact opnemen met onze receptie. Dit kan telefonisch of door dit formulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook even langskomen!

Telefoon: 0299 – 46 99 00